Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Mε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 για το Δήμο Ηγουμενίτσας ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κ Γιόγιακας Βασίλειος έκανε τις εξής δηλώσεις: 

Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και τους καλούμε από σήμερα στη νέα εκλογική μάχη για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010.

Από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία για τη διεκδίκηση του Καλλικρατικού Δήμου και αναμένουμε δίπλα μας όλους τους συνδημότες μας σε μια κοινή πορεία για ασφαλή και απόλυτη κυριαρχία στα δικαιώματα των πολιτών του Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Για μια διαβίωση αξιοπρεπή που θα εξασφαλίσει στους κατοίκους μας τις λιγότερες επιδράσεις από τα σκληρά μέτρα του μνημονίου. 

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να εκλέγουν δήμαρχο κι όχι κυβέρνηση, εμείς όμως σαν συνδυασμός θα δημιουργήσουμε εκείνα τα στεγανά που θα εξασφαλίσουν μια ισάξια ποιότητα ζωής για τους πολίτες μας και εγγυόμαστε ότι θα κρατήσουμε τις επιδράσεις του μνημονίου μακριά από την καθημερινότητα των πολιτών.

Η «ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» εγγυάται στους νέους, στους ηλικιωμένους και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες του Δήμου, μια ασπίδα προστασίας από τα έντονα αντικοινωνικά μέτρα και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Παραμένουμε στο πλευρό των πολιτών με ειλικρίνεια, συνέπεια και συνέχεια . 

Μπορούμε μαζί να μηδενίσουμε τους κραδασμούς της αντικοινωνικής κυβερνητικής πολιτικής θέτοντας στη διάθεση των πολιτών την δημοτική διοίκηση και την ανθρώπινη επικοινωνία μας με τους πολίτες.

«Όλοι μαζί για ένα Καλλικρατικό Δήμο που θα προσφέρει στους πολίτες όσα τους αξίζουν»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου