Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σκληρή απάντηση Γιόγιακα σε Κάτσινο

Δήλωση του Νομάρχη Θεσπρωτίας, επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ και υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Βασίλη Γιόγιακα

Με έκπληξη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τον κατήφορο τον οποίο ακολουθεί ο αντίπαλος συνδυασμός ο οποίος διεκδικεί το Νέο Καλλικρατικό Δήμο Ηγουμενίτσας.
Είναι φανερό ότι πανικός διακατέχει την παράταξη του κ. Κάτσινου, ένας πανικός δικαιολογημένος, αφού το προβάδισμα της ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ γίνεται κάθε μέρα και σαφέστερο.


Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος και έχει οδηγήσει τον αντίπαλο συνδυασμό, σε μια προεκλογική τακτική που στερείται πολιτικού λόγου, προγράμματος και οράματος και βρίθει καταγγελιών και λασπολογίας επί παντός επιστητού.
Έτσι, μετά τις… πρωτοφανείς καταγγελίες ότι κάναμε έργα σε κάθε γωνία του Νομού μας(!!!) – χαιρόμαστε κ. Κάτσινε που έστω και στο τέλος της Νομαρχιακής σας θητείας αντιληφθήκατε ότι η Ν.Α. Θεσπρωτίας κάνει έργα, αυτός είναι ο ρόλος της- τώρα βλέπουμε «δηλώσεις» που βασίζονται σε κατευθυνόμενες «καταγγελίες» ιστολογίων, πίσω από την ανωνυμία των οποίων κρύβονται οι πολιτικές επιδιώξεις των αντιπάλων μας.
Δεν επιθυμώ να ακολουθήσω τον κ. Κάτσινο στο ολίσθημα αυτό.
Αν εναγωνίως αναζητά απαντήσεις στα ερωτήματά του περί ανθρώπων που αμείβονται από το κράτος χωρίς να εργάζονται, περί ανέργων και οικογενειών που έχουν ανάγκη, ας ρωτήσει πρώην Νομάρχες, Δημάρχους και πρώην Δημάρχους που στελεχώνουν το συνδυασμό του, αλλά και τους υπόλοιπους συνδυασμούς της παράταξής του στο Νομό μας. Είναι βέβαιο ότι αυτοί μπορούν να του απαντήσουν.
Στην τετραετή μας θητεία στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας σταθήκαμε πάντα κοντά στον άνεργο νέο, κοντά στο νέο επιστήμονα, κοντά σε κάθε πολίτη και οικογένεια που είχε ανάγκη, με πράξεις και όχι με λόγια και ευχές. Είμαστε υπερήφανοι για όπου μπορέσαμε να βοηθήσουμε, χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς.
Οι πολίτες μας γνωρίζουν καλά. Όλους. Και εμάς και τους υπόλοιπους. Αυτούς που… ξεχνάνε να κόψουν απόδειξη στο ιατρείο τους… Αυτούς που ζητάνε γρηγορόσημο για να κάνουν τη δουλεία που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία… Αυτούς που απουσιάζουν συνεχώς και αδικαιολόγητα από την υπηρεσία τους.
Σε ένα και μόνο θα συμφωνήσω με τον κ. Κάτσινο: Ας σταματήσουν επιτέλους οι φωνές που λένε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον τόπο μας. Τη Δευτέρα το πρωί ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Ηγουμενίτσας θα έχει μπει σε μια νέα τροχιά. Την τροχιά της Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου