Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

6η Αγων.: Φορτούνα Αγ. Μαρίνας - Α.Σ. Συβότων 0-4

Μεγαλειώδης νίκη για την ομάδα μας στο "αφιλόξενο" γήπεδο Γρεκοχωρίου. Η ομάδα απέναντι στην Φορτούνα δεν βρήκε κανένα εμπόδιο στο να κάνει το "παιχνίδι" της. Όλες οι γραμμές δούλεψαν άψογα.
     Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ματζαβέλας κατέβασε την μπάλα με το στήθος μέσα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε και με ένα ευθύβολο δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Το γκολ και μη ικανότητα της Φουρτούνα να δημιουργήσει φάσεις εξαγρίωσε τους παίχτες της με αποτέλεσμα να παίζουνε σκληρά και να βρίζουν τους παίχτες μας. Έτσι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ένας παίχτης της δέχτηκε 2η κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10........

     Στο 2ο ημίχρονο το έργο της ομάδας ήταν ακόμη πιο εύκολο. Στο 50' περίπου και μετά από ολέθριο λάθος του κεντρικού αμυντικού της Φουρτούνα η μπάλα στρώθηκε στον Κόντη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο αριστερά και με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Στην συνέχεια , σε διάστημα 15 λεπτών ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-4. Πρώτα με τον Σωτηριάδη αφού πρώτα έκανε άνω-κάτω όλη την άμυνα του αντιπάλου, με όμορφο πλάσε έκανε το 0-3. Τέλος το 0-4 ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντ. Βαγγελή. Άψογη εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
     Με την επίτευξη του 4ου τέρματος περίπου στο 65', ο αρχηγός της αντιπάλου ζήτησε από τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη όπως και έγινε.



SIVOTA FC

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου