Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Α.Σ. Συβότων - Ο.Φ. Ηγουμενίτας 4-1 (+BINTEO)

 Νίκη της ομάδας μας επί του Ο.Φ. Ηγουμενίτσας με 4-1. Η επικράτηση δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ. Κάθε ομάδα είχε το ημίχρονο της και αν μιλήσουμε με την στοιχηματική γλώσσα, το παιχνίδι ήταν “ανατροπή”.
    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλά λάθη στο κέντρο και στην άμυνα. Ο ΟΦΗ έλεγχε . . .
το παιχνίδι είχε επιβάλει το ρυθμό του. Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αυτό το κατάφερε ο ΟΦΗ εκμεταλλευόμενος ένα αμυντικό μας λάθος.
    Στη επανάληψη η ομάδα μας έκανε 2 αλλαγές ενισχύοντας την αμυντική και την μεσαία γραμμή της. Με τις αλλαγές αυτές η ομάδα βγήκε μπροστά και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Αλ. Βαγγελή. Το 2-1 έγινε από τον Χρ. Κόντη που κατέβασε με το στήθος την μπάλα και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 3ο “τρέλανε” την εξέδρα και όσους παραβρίσκονταν στο γήπεδο. Ο “Μαϊκόν” είχε την μπάλα μεταξύ της περιοχής μας και του κέντρου και θέλησε να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς μας. Κάνοντας την “μεγάλη” μπαλιά με αρκετή δύναμη, έπιασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Μετά από αυτό το γκολ ο ΟΦΗ παράτησε το παιχνίδι και στην τελευταία επίθεση μας ο Ντ. Βαγγελης έκανε το τελικό 4-1.
    Ο ΟΦΗ, ασχέτως το σκορ, είναι μια πάρα πολύ καλή νεανική και καλοδουλεμένη ομάδα. Με την απόδοση που είχε ιδικά στο 1ο ημίχρονο έδειξε ότι δεν της πρέπει η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή που έχει.

                                       Το 1-1 απο τον Αλέξη Βαγγελή


                                     Το 2-1 απο τον Χρίστο Κόντη


                                     Το 3-1 απο τον Maicon!!!


                              Το 4-1 απο τον Ντίνο Βαγγελή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου