Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δεν θα μεταφέρουν από αύριο Μαθητές τα ΚΤΕΛ Χωρίς μαθητικά λεωφορεία και η Θεσπρωτία!!!

Τα ΚΤΕΛ σταματάνε τις μεταφορές των μαθητών από τη Δευτέρα 2 Μαΐου που ξεκινάνε τα σχολεία, μετά τις Πασχαλινές Διακοπές.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών ΚΤΕΛ πήρε αυτήν την απόφαση διαμαρτυρόμενη για τη μη πληρωμή των αυτοκινητιστών για τις μεταφορές, το πρώτο τρίμηνο του χρόνου.
Τα ΚΤΕΛ διαμαρτύρονται γιατί ενώ τα χρήματα έχουν διατεθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, η απόφαση αποπληρωμής δεν έχει υπογραφεί από τον αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο και γι’ αυτό το θέμα έχουν στείλει επιστολές και στον πρωθυπουργό.
Η διακοπή πληρωμών, όπως λέει η Πανελλήνια Ομοσπονδία, έχει φέρει σε απόγνωση πολλούς ιδιοκτήτες που συνεχίζουν να πληρώνουν καύσιμα και προσωπικό και δεν μπορούν, όπως λένε να συνεχίζουν να επωμίζονται το κόστος της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών.
Τη σχετική ανακοίνωση της απόφασης σε τοπικό επίπεδο την έκανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας κ. Χαρίσης Κων/νος, ο οποίος από την Παρασκευή έχει ενημερώσει με FAX την Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μαζί του μας ενημέρωσε ότι το ΚΤΕΛ δεν έχει προγραμματίσει μαθητικά δρομολόγια για αύριο.



Vdella

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου