Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ή … ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ;

Αγαπητέ Δημοσιογράφε:
Από υπαλλήλους του Δήμου πληροφορήθηκα ότι ο Δήμαρχος, δεν έχει χρόνο να διαθέσει στους Δημότες του πολίτες, γιατί έχει άλλα θέματα, να ασχοληθεί, μεγαλύτερου ενδιαφέροντος από αυτούς.
Συγκεκριμένα, μου είπαν πως ο Σοσιαλιστής Δήμαρχος, θα καταδέχεται στο εξής να δέχεται τους υπηκόους του δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) και από δύο ώρες τη φορά (10-12).
Αντιλαμβάνεσαι, Δημοσιογράφε, ότι κάποιες Τριτοπέμπτες που θα τύχει να έχει «υψηλές» συνεργασίες ή να κάνει ταξιδάκια, όπως αυτό της Ιταλίας, θα κάνουν ουσιαστικά ουτοπία την άμεση επαφή του πολίτηςμε τον πρώτο του Άρχοντα.
Τόση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!, όπως συνηθίζεις και εσύ να τονίζεις στα σχόλιά σου.

Σ.Σ. Ομολογώ πως δεν γνώριζα την απόφαση αυτή του Δημάρχου.
Γι’ αυτό και δεν την έχω σχολιάσει.
Μου είπαν όμως πως η σχετική ανακοίνωση έχει δημοσιευτεί σε άλλες εφημερίδες, στις οποίες (ακόμη!) δεν έχει βγάλει κόκκινη κάρτα ο Αφέντης Δήμαρχος.
Όμως, μετά την επιστολή αυτή, τα σχόλια μου περισσεύουν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια αμεροληπτε "δημοσιογραφε".Την επομενη φορα που θα γραψεις κατι τετοιο ρωτα καλυτερα.Μαθε π.χ. τα καθηκοντα του καθε δημαρχου,τις υποχρεωσεις και ολα οσα αγνοεις δηλαδη.Και ολα οσα προσπαθει να κανει για τον τοπο μας.Οσα δεν κανανε οι προηγουμενοι που φαγανε εκατομυρια.15 ωρες την ημερα ειναι στο δημαρχειο για να βρει λυσεις για σενα.Μπραβο σου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή