Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σύσκεψη για το Αποχετευτικό δίκτυο Συβότων! Η μελέτη θα είναι έτοιμη τον επόμενο χρόνο!!!

Με αντικείμενο οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την προώθηση των διαδικασιών ωρίμανσης της μελέτης κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου Συβότων και άλλων οικισμών, καθώς και της κατασκευής Βιολογικού Καθαρισμού, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια, με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θ. Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γ. Κάτσινος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Δημητρίου, εκπρόσωποι της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και υπηρεσιακοί τεχνικοί παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης καθορίστηκε το πλαίσιο, ώστε η μελέτη να είναι έτοιμη τον επόμενο χρόνο, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθεί προς ένταξη το έργο στο ΕΠΠΕΡΑΑ.

Η μελέτη χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι μοναδική που έχει εγκριθεί ως τώρα στην Ήπειρο. Θα υλοποιηθεί μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου (δια της Π.Ε. Θεσπρωτίας) και του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί προς υπογραφή της σύμβασης η ανάδοχος εταιρεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου