Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΩΝΑΠΛΑΤΑΡΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πάγιο αίτημα των αθλητών του αλεξίπτωτου πλαγιάς του Νομού Θεσπρωτίας έγινε πραγματικότητα.
Μετά από αίτημά τους προς τον Αντιδήμαρχο Συβότων Κώστα Δημητρίου, ο ίδιος ανταποκρίθηκε άμεσα και με ένα χωματουργικό μηχάνημα, άνοιξε επιτέλους έναν μικρό δρόμο για να έχουν οι αθλητές εύκολη πρόσβαση στην πίστα απογείωσης στην περιοχή Κρέστα Βραχωνά.
Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Συβότων αν και δεν πρέπει το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο άθλημα, να σταματήσει εδώ.
Το άθλημα του Αλεξίπτωτου πλαγιάς μπορεί να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό αθλητών και επισκεπτών που παρακολουθούν αντίστοιχους αγώνες και επιδείξεις !!




ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/03/2011

    Μπράβο Δημήτρη. Είναι ωραίο μέρος για πτήσεις. Η απογείωση είναι βόρεια (προς την Πλαταριά;) ή Δυτική (προς τα Σύβοτα;). Απο που ανεβαίνεις; Πχ Φαίνεται ότι είναι στον δρόμο Πλαταριά- Σύβοτα στα 2 χιλιόμετρα και στρίβεις σε χωματόδρομο. Γράψε αν πάει και ΙΧ στον χωματόδρομο. Ενδιαφέρει πολύ κόσμο καταλαβαίνεις. (Αλέξανδρος από Πρέβεζα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/03/2011

    Στο 6ο χλμ (Πλαταριά-Σύβοτα)θα δείτε ένα εκκλησάκι....εκεί αριστερά υπάρχει ένας δρόμος που λέει Προς Βραχωνά....θα ακολουθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση και στο περίπου 2-3χλμ θα τους δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή