Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

1ο Air Festival στην νέα πίστα Αλεξίπτωτου πλαγιάς ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΩΝΑΠΛΑΤΑΡΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Πλαταριώτικα 2011, και μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης του δρόμου πρόσβασης στο σημείο (Δείτε ΕΔΩ), πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Αυγούστου πτήσεις επιδείξεως από αεραθλητές αλεξίπτωτου πλαγιά, τόσο της Θεσπρωτίας, όσο και συναθλητών τους από τα Γιάννενα, την Πάτρα και την Άρτα.
Λίγο μετά της 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου και για μία ώρα, 30 αεραθλητές γέμισαν τον ουρανό της Πλαταριάς με τα αλεξίπτωτά τους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους τουρίστες και τους κατοίκους της περιοχής που γέμισαν την παραλία της Πλαταριάς.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αεραθλητές αλλά και στους υπεύθυνους του Δήμου Ηγουμενίτσας, και συγκεκριμένα στους 2 Αντιδημάρχους κ.κ. Δημητρίου Κώστα και Κάτσιο Χρήστο που μέσα σε λίγες ημέρες κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια χρόνια προβλήματα και να ικανοποιήσουν το πάγιο αίτημα των αεραθλητών της Θεσπρωτίας.
Ελπίζουμε να συνεχιστεί η στήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στους Αεραθλητές και η φετινή διοργάνωση να είναι η αρχή για την ετήσια καθιέρωση του θεσμού, αλλά και η διοργάνωση αγώνων, τόσο στη νέα πίστα της Πλαταριάς όσο και στις πίστες της Παραμυθιάς, του Παραπόταμο και σε άλλα σημεία της Θεσπρωτίας που είναι κατάλληλα για το αγώνισμα.

Ευχαριστούμε τον αθλητή του Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς, Πανταζή Μάρκο, για το οπτικό υλικό που προσέφερε στο blog μας, αποκλειστικά!!!!


ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου