Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ομόφωνα τα μέλη της ΝΟ.ΔΕ Θεσπρωτίας τάχθηκαν υπέρ της ανάδειξης και των 3 υποψηφίων με εκλογική διαδικασία στην κομματική βάση! Επιστολή στον Πρόεδρο

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με αφορμή δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου για ονόματα που «παίζουν» να είναι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό Θεσπρωτίας και δηλώσεις ενδιαφερομένων ότι έχουν «κλείσει» θέση στο ψηφοδέλτιο υπήρξαν αντιδράσεις δυσαρέσκειας στην κομματική βάση που αναρωτιέται αν ισχύουν όλα αυτά και ποια θα είναι η συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων βουλευτών.
Με βάση όλα αυτά η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας συνεδρίασε στις 22 Ιουλίου 2011 και στη συζήτηση που έγινε κρίθηκε σκόπιμο να ξεκαθαριστεί άμεσα η διαδικασία που θα ακολουθηθεί ως προς την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών για να σταματήσουν οι όποιες γκρίνιες και παρανοήσεις. Ομόφωνα τα μέλη της ΝΟ.ΔΕ τάχθηκαν υπέρ της ανάδειξης και των τριών υποψηφίων με εκλογική διαδικασία στην κομματική βάση.
Αν το αίτημα αυτό δεν γίνει αποδεκτό, τότε να ισχύσει το άρθρο του καταστατικού που προβλέπει την επιλογή του ενός από την κομματική βάση και των άλλων δύο υποψηφίων από την ηγεσία του κόμματος.
Τα μηνύματα που παίρνει η ΝΟ.ΔΕ από την κομματική βάση και την τοπική κοινωνία είναι για ανανέωση και επιλογή προσώπων που είναι ικανά, άφθαρτα και καταξιωμένα κοινωνικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΩΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου