Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Παράπονα για τον Αντιδήμαρχο Συβότων!

Χρόνια τώρα το χωριό των Συβότων ταλαιπωρείτε από Τυχοδιώκτες Πολιτικάντηδες που διοικούν το χωριό χωρίς να είναι από τα Σύβοτα ή χωρίς να... 
τα έχουν επισκεφτεί ποτέ τους. Είναι τα καλά μέχρι πρότινος του «Καποδίστρια» και τώρα του «Καλλικράτη» γιατί πλέον τα Σύβοτα ανήκουν στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Τέλος πάντων. Στο δια ταύτα..... 
Ο νιν αντιδήμαρχος είναι λίαν επιεικώς, ανευθυνο-υπεύθυνος. Δεν κάνει τίποτα άλλο από ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Κάθε πρωί & απόγευμα καφεδάκι στο λιμάνι, αν πάει κανένας να του μιλήσει για κάποιο θέμα του λέει: Δεν μπορώ...πιο μετά..πίνω το καφεδάκι μου τώρα. Πάντοτε αποφεύγει τους πάντες. 

1ο Έχει αναλάβει από τον Απρίλιο να “φτιάξει“ το Public WiFi του λιμανιού αλλά ακόμα το φτιάχνει. Συγκεκριμένα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βάλει να υπογράψει για να έρθει ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει την “γραμμή”. Όταν τον ρωτά κανένας τι θα γίνει, λέει: Θα πάρω τηλέφωνο την Μαρία (γραμματέας) για να το τακτοποιήσει. Στο Δημοτικό Συμβούλιο λέει ότι το WiFi λειτουργεί κανονικά εδώ και μήνες!!!! 

2ο Το χωριό έχει πρόβλημα ύδρευσης τους καλοκαιρινούς μήνες λόγο της τουριστικής κίνησης. Ο Υδρονομέας του χωρίου είναι ο μόνος που γνωρίζει το Δίκτυο και τα προβλήματα του. Ο Υδρονομέας λοιπόν λέει ότι οι γεωτρήσεις έχουν πολύ νερό αλλά οι αντλίες επειδή είναι παλιές δεν μπορούν να αντλήσουν ούτε το 1/3 από ότι αντλούσαν. Μια απλή επισκευή ή αντικατάσταση των αντλιών θα έλυνε το πρόβλημα. Ο κύριος αντιδήμαρχος επιμένει και δρομολόγησε, παρά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, ένα έργο που είναι στη κυριολεξία “μια τρύπα στο νερό“ . Στο Δημοτικό Συμβούλιο λέει με αυτό το έργο θα λυθεί το πρόβλημα μια για πάντα. 

3ο Έχει παραγκωνίσει τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου. Πιθανός λόγος?!! Ίσως επειδή ο Πρόεδρος του Τοπικού είναι εκλεγμένος με την αντίπαλη παράταξη. 

4ο Είχε συμφωνηθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Δήμαρχου και Πρ. Τοπικού, να μην υπάρξει αντίτιμο στο πάρκινγκ του χωριού για τον μήνα Ιούλιο λόγο της πεσμένης κίνησης. Ο αντιδήμαρχος παραβλέποντας τους πάντες επέβαλε το αντίτιμο των 2€ για το Δημ. Παρκινγκ. Να σημειωθεί ότι το απόκομμα του εισιτήριου για το Παρκινγκ δεν είναι θεωρημένο (τρυπημένο) από την Εφορία. 
Το ωραίο είναι ότι σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο λέει ότι στον τομέα του τα Σύβοτα είναι όλα ΟΚ!!!!!! 

Ο κόσμος δυσανασχετεί με το άτομο του. Μέχρι τώρα έκανε τις “διακοπές“ του, τώρα που τον πήραμε χαμπάρι θα περάσει δύσκολα!!! 



Αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου