Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΔΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΔΑΤΑΓΩΓΩΝ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ - ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ - ΣΥΒΟΤΩΝ »

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας του Ν. Θεσπρωτίας διακηρύττει ότι εκθέτει σε Δημόσιο Ανοιχτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με το σύστημα των επιμέρους ποσοστών έκπτωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν, 3669/200Κ και του ΠΔ 171/87 για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου :

«ΥΔΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΔΑΤΑΓΩΓΩΝ ΠΛΑΤΑΡΤΑΣ-ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ - ΣΥΒΟΤΩΝ » προϋπολογισμού δαπάνης 8.425.500,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α, 23%)

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΠΓΧΕΓΡΙΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 -2013"»,

Η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Ηγουμενίτσας, οδός Σουλίου 3, στις 08/11/2011 ημέρα Τρίτη με ώρα λήξης αποδοχής προσφορών τις 10:00 π.μ.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές: 

1. Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις, οι οποίες:

α. 
Είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην 4η , 5η και(6η εντός νομού) τάξη για έργο κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και_ ίη, 2" , 3" τάξη για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ καθώς και επιχειρήσεις που ανήκουν στην 4η, 5η και (6η εντός νομού ) για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ και_ 1η, 2η 3η τάξη για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ.

β.
 Προέρχονται από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο,Χ) ή από κράτη που έχουν απογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ,Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε,Π., είτε

γ. Προέρχονται από ως ανωτέρω β' κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

2 Κοινοπραξίες Εργοληπτικών Επιχειρήσεων
 των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του ν. 3669/08 (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.

3 Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων 
για την κάλυψη των διάφορων κατηγοριών των εργασιών του έργου υπό τους όρους της παρ, 3 του άρθρου 16 του ν. 3669/08.
Το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο κοινοπρακτικό σχήμα προκύπτει από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας για την οποία αυτή συμμετέχει και δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται.
Κατηγορία εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας

4 Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικούσχήματος. 
Γίνονται επίσης δεκτές και μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις ή κοινοπραξίας εργοληπτικών επιχειρήσεων κατ' εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 16 του ν. 3669/08 («κύρια κατηγορία»).
Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς.

Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του ΕΣΠΑ 2007-2013 με συγχρηματοδότηση κατά 78,42% από το Ε.Τ.Π.Α. και κατά 21,58% από εθνικούς πόρους.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 135,405,00 ΕΥΡΩ ( ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), απευθυνόμενη στο Δήμο Ηγουμενίτσας .
Σε περίπτωση που το προσφερόμενο ποσό του αναδόχου είναι μεγαλύτερο του ορίου 12%, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει πρόσθετη εγγύηση καλής εκτέλεσης σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν. 3669/2008.

Τα τεύχη δημοπράτησης διανέμονται μέχρι και τις 02 /11/2011 ημέρα Τετάρτη και θα διατίθενται από τη Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας, οδός Σουλίου 3, 3ης όροφος, τηλ. 2665361103.




Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου