Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δολοφονική επίθεση από "αναρχικούς" κατά του Προέδρου Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας και του Προέδρου του Σωματείου Οικοδόμων στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας!

Η κόντρα μεταξύ του αναρχικού μπλοκ και του ΚΚΕ συνεχίζεται και στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας όταν μέλη της κατάληψης, σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, "ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" εκδίωξαν από την γενική συνέλευση των φοιτητών του ΤΕΙ τα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ και του ΜΑΣ.
Σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί και νέα γενική συνέλευση των φοιτητών και όταν σε αυτή εμφανίστηκαν φοιτητές μέλη του ΚΚΕ, δέχθηκαν την επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από άτομα του αναρχικού χώρου οι οποίοι μάλιστα εγκλώβισαν τους φοιτητές του ΚΚΕ μέσα στον χώρο της συνέλευσης.
Τότε οι εγκλωβισμένοι φοιτητές κάλεσαν σε βοήθεια σύντρόφους τους οι οποίοι έσπευσαν στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας με επικεφαλής τους οικοδόμους και φυγάδεψαν τους φοιτητές.
Κατά την ώρα που το επεισόδιο έδειχνε να έχει λήξει, μια ομάδα 10 "αγνώστων" απομόνωσαν και επιτέθηκαν με καδρόνια , μπουνιές και κλοτσιές, σε 3 άτομα, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Θεσπρωτίας Γιάννης Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, και οι δύο συνδικαλιστές, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Φιλιατών, δέχθηκαν σοβαρά χτυπήματα σε όλο τους το κορμί ενώ ένας εξ αυτών χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι μετά από χτύπημα με λοστό.
Την επίθεση αυτή κατήγγειλε πριν λίγο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας που συνεδρίασε σήμερα.

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου