Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Συβότων σε συνεργασία με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ πραγματοποίησαν με επιτυχία στα Σύβοτα ετήσια γενική συνέλευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σύλλογος Συβότων σε συνεργασία με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ  , πραγματοποίησαν με επιτυχία  τις 06-11-2011 στα Σύβοτα ετήσια  γενική συνέλευση στην οποία παραβρέθηκαν 60 μέλη .
Με την παρουσία τους την γενική συνέλευση τίμησαν ο κ. Δημητρίου Κων/νος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τεχνικά έργα και ο κ. Σταμάτης Ράπτης Λιμενάρχης .  Ο κ. Αντιδήμαρχος  αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου με σημαντικότερη  αυτή της αποκατάστασης λειτουργίας της ύδρευσης , εισηγήθηκε και για τα έργα που σκοπεύουν να γίνουν  στο μέλλον ώστε τα Σύβοτα να αναδειχθούν στον καλύτερο τουριστικό προορισμό .
Από την πλευρά του κ. Λιμενάρχη ειπώθηκαν όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την σωστή οργάνωση των Συβότων όσον αφορά τα θέματα αρμοδιοτήτων τους . Με αναφορά ως πρώτο θέμα την δημιουργία πλωτής εξέδρας  για τον ελλιμενισμό των σκαφών και τη σωστή αστυνόμευση  .

Εκπρόσωπος της ομάδας των Sivotistas ο κ. Κωσταντουλέας Νίκος ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της ομάδας για την εθελοντική εργασία που προσφέρουν και την προβολή των Συβότων .  Ο κ. Βασίλης Παππάς( Επιχειρείν –Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ) συνεργάτης της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, έκανε μια παρουσίαση στα μέλη για τα τρέχοντα επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα και για αυτά τα οποία αναμένονται να προκηρυχτούν.
Ενημέρωση έκανε ο Πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ κ. Ζήγος Χρήστος  για τα ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα του κλάδου , για τρόπους προβολής και διαφήμισης των τουριστικών καταλυμάτων και απολογισμό της θερινής τουριστικής σεζόν που πέρασε.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συβότων κ. Τζοβάρας Κων/νος αναφέρθηκε για τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας τους και υπέβαλλε  προτάσεις για βελτίωση της επόμενης τουριστικής περιόδου.   Αναφέρουμε τέλος ότι δυναμική ήταν η συμμετοχή των μελών μας με πολλές ουσιαστικές προτάσεις που αφορούσαν τα τοπικά προβλήματα , οι οποίες θα προωθηθούν στους αρμόδιους φορείς για επίλυση.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου