Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου για τα αυθαίρετα!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κατόπιν της πρόσκλησης του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου, καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη της να παρακολουθήσουν την ημερίδα για τα αυθαίρετα που θα γίνει στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Στη σχετική πρόσκληση-γνωστοποίηση αναφέρεται:
Κατόπιν της πρόσκλησης του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου, σαν Νομαρχιακή Επιτροπή Αρτας, καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη του ΤΕΕ, που ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική – ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου με θέμα:«Ν. 4014 / 2011 ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ»

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι:
1.κ. Ελευθερία Ξυνομηλάκη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Προϊσταμένη Ε.Υ.Ε.Κ.Λ. της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Υ.Π.Ε.Κ.Α.
2.κ. Κώστας Καρατσώλης, Δικηγόρο, Νομικό Σύμβουλο ΤΕΕ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ευθύνες Μηχανικών – Βεβαιώσεις νομιμότητας για μεταβιβάσεις κ.λ.π.»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 9:30-15:00 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Serai Congress & Spa στα Ιωάννινα (Δωδώνης 33).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου