Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κλείνει ο δρόμος Ηγουμενίτσα - Πλαταριά για 3,5 μήνες!




Το αίτημα της εταιρίας «ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.» για κλείσημο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς για να πραγματοποιηθούν εργασίες για την Γ' φάση του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας, θα συζητήσει την Τετάρτη το Δ.Σ. Ηγουμενίτσας.
Εάν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι θετική για την εταιρία, ο δρόμος αναμένεται να κλείσει περίπου από τις 25 Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 30 Μαΐου, πριν δηλαδή την έναρξη της Καλοκαιρινής περιόδου.
Στην ρευστή πολιτική πραγματικότητα όμως που βρίσκεται η χώρα και ενώ όπως όλα δείχνουν θα μεσολαβήσει και η προεκλογική περίοδος, οι καθυστερήσεις στις εργασίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Την ευθύνη για τυχόν εργασίες, με κλειστό τον δρόμο για Πλαταριά και Σύβοτα, μεσούσης της Καλοκαιρινής περιόδου, θα έχουν αυτοί που θα βάλουν την υπογραφή τους την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πάντως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δημητρίου μας δήλωσε πως προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να ανοίγει ο δρόμος για μία ώρα το πρωί και μία ώρα το μεσημέρι, έτσι ώστε και οι μαθητές της Πλαταριάς, των Συβότων και των άλλων χωριών της περιοχής, να πηγαινοέρχονται στα Λύκεια της Ηγουμενίτσας, αλλά και οι κάτοικοι να μπορούν να πηγαίνουν στις εργασίες τους, χωρίς να αναγκάζονται να διανύουν επιπλέον 30 χιλιόμετρα για να έρθουν στην Ηγουμενίτσας, μέσω Καρτερίου και Εγνατίας!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου