Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Την Κυριακή, 1η Απριλίου 2012 οι «SIVOTISTAS» θα πραγματοποιήσουν την δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία


ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ


Η πρωτοβουλία αυτή για την δημιουργία τραπέζης αίματος, ξεκίνησε από την ομάδα Sivotistas και θα γίνει πράξη με την στήριξή σου και συμμετοχή σου στην Αιμοδοσία.
Το μοναδικό κίνητρο όλων όσων αφιέρωσαν χρόνο για να γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη, είναι η διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους τους και η πίστη ότι αυτή η προσπάθεια θα φέρει καρπούς.
Χωρίς να σας κουράζουμε με πολλά λόγια αρχικά σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε λίγο απ'το χρόνο σας και στη συνέχεια σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή με όποιο τρόπο πιστεύετε και όσο περισσότερο μπορείτε.


ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ


Θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι:
Για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο αίμα πρέπει το 10% του πληθυσμού της χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο αίμα.
Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ανάγκη για να σώσουμε τον συγγενή ή φίλο μας, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα μένει πάντα το άγχος στους συγγενείς και στο προσωπικό της αιμοδοσίας ''Πως θα βρούμε τώρα αίμα''.
Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος από το πληθυσμό, έτσι ώστε να υπάρχει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας, θα μας δώσει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των αρρώστων μας και θα μας απαλλάξει από το άγχος.


Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/04/2012
HMEΡA: ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΩΡΟΣ: Κ.Α.Π.Η. ΣΥΒΟΤΩΝ
ΩΡΑ: 9:00π.μ. - 2:00μ.μ.


Όσοι θα συμμετάσχουν θα πρέπει:
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΑΛΚΟΟΛ
-ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6944561954(Χρήστος Κούρτης) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου