Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Συμμετοχή στην έκθεση Τουρισμού στη Νάπολι!


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου στην Διεθνή Έκθεση ΒΜΤ στην Νάπολι στις 30.03 έως 01.04.2012.
Το φορέα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού και Μεταφορών κος Κωνσταντίνος Ζούκας και από την Θεσπρωτία συμμετείχε ο κος Δημητρίου Βασίλειος, Τουριστικός Πράκτορας.





Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διανεμήθηκε έντυπο τουριστικό υλικό του νομού μας, και ο Τουριστικός Οδηγός που δημιούργησε το Επιμελητήριο και περιέχει το σύνολο των τουριστικών καταλυμάτων και λοιπών τουριστικών δραστηριοτήτων, μελών του φορέα.
Τις πρώτες δύο ημέρες της έκθεσης, επισκέφθηκαν το περίπτερο της περιφέρειας επαγγελματίες του χώρου – τουριστικοί πράκτορες, από τους οποίους επιδείχθηκε έντονο ενδιαφέρον το οποίο αναμένετε να μετατραπεί σε επίσκεψη και συνεργασίες μετά τις εορτές του Πάσχα.





Υπήρξε δυναμική παρουσία της περιοχής μας και στο κοινό που κατέκλυσε την έκθεση μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Παράλληλα υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με τον Διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο κο Μιχάλη Τερζιμπάσση, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω συνεργασίας για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού μας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εκπροσώπου μας, ο τελικός απολογισμός, της, για πρώτη φορά, συμμετοχής μας στην ανωτέρω έκθεση, θα είναι θετικότατος με αποτελέσματα από την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου