Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Σειρά συναντήσεων και επαφών στα αρμόδια Υπουργεία για θέματα που αφορούν το Δήμο Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γεώργιος Κάτσινος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κάτσινος είχε συνάντηση, μεταξύ άλλων, με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Θάνο Μωραίτη για θέματα αρμοδιότητας του εν λόγω Υπουργείου (Βοήθεια στο Σπίτι κλπ).

Το θέμα της παραχώρησης του ΚΕΓΕ Γραικοχωρίου συζήτησε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, στο πλαίσιο συνάντησής τους στο οικείο Υπουργείο.

Ο κ. Κάτσινος είχε επίσης επαφές με την ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων κ. Ιωάννη Οικονομίδη, για το θέμα της Γ’ Φάσης του έργου «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας», όπου και επανέλαβε και υποστήριξε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λέει «όχι στην τρανσέρα στη Γωνιά και στην υποβάθμιση του Περιβάλλοντος της περιοχής».

Θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, απασχόλησαν τη συνάντηση του Δημάρχου με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Αθανάσιο Ξηρό.

Η προώθηση μελετών για νηπιαγωγεία στο Δήμο της Ηγουμενίτσας ήταν το κεντρικό πλαίσιο συνεργασίας του Δημάρχου με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.
Τέλος, ο κ. Κάτσινος, συμμετείχε σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου