Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μυνημα του υποψήφιου με τους Ανεξαρτητους Ελληνες στην Θεσπρωτια Κωνσταντινου Κωνσταντινου!



Φιλοι και φιλες συμπατριωτες Ηπειρωτες Θεσπρωτοι!

Η δυναμικη του κινηματος των Ανεξαρτητων Ελληνων και της αυθορμητης προσπαθειας ειναι ασυλληπτη!!
Ποιος θα πιστευε οτι στην Θεσπρωτια και μεσω Facebook μια τετοια προσπαθεια θα εξαπλωνοταν τοσο γρηγορα απο την Σαγιαδα και τα Συβοτα εως την Παραμυθια το Σουλι και το Φιλιατι! τα νερα του Λιμανιου της ομορφης Ηγουμενιτσας ταραζονται!!!!
Ξερεται δεν ειναι συνταγη πολιτικαντικη, ειναι ....οδηγος, ενας Οδηγος με Ελληνικη Ψυχη, με Ελπιδα με την Ιστορια μας τη Θρησκεια μας τη κληρονομια μας, την Ανεξαρτητη Ελλαδα!!!
Ο Πανος Καμμενος βγαζει λογους αληθινους, καθημερινους, με απλα λογια για ολους Εμας!! και ολους τους Ελληνες!!.
Στις ομιλιες του σε καθε περιοδεια, στη Βουλη τα αλλα κομματα σιγουν, γιατι οι αληθειες βγαλμενες απο την βασανισμενη μνημονιακη καθημερινοτητα μας δεν ειναι ψηφοθηρια αλλα αναγκη για μια Ανεξαρτητη Ελλαδα!

Σε αυτη την Εκλογικη αναμετρηση τα μεγαλα παλαια κομματα τελειωσαν!! Ο κοσμος εχει ξυπνησει και τα "νανουρισματα" των επαγγελματιων Πολιτικων δεν ξανακοιμιζουν τον Ελληνικο λαο.
Τα επιχειρηματα τους δεν πειθουν κανενα και τα ρουσφετια πεθαναν! το μονο που τους απομενει ειναι λασπη λασπη!!

Παρατηρηστε το...σε οποια αναφορα γινεται στην προσπαθεια μας μεμωνωμενα η γενικα τα κομματικα στελεχη του παρελθοντος σταζουν.. φαρμακι και προσπαθουν μονο δολια να αμαυρωσουν αυτην την προσπαθεια απεγκλωβισμου και ανατασης των Ελληνων.
Ομως και αυτη ..η λασπη δεν κολλα πανω σε αστραφτερες ξεκαθαρες αληθειες... και το φαρμακι απλα εξαερωνεται απο την θερμη των απλων ανθρωπων .

Εχει ερθει η ωρα μας! Εχει πεσει η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι της υπομονης!
Η Θεσπρωτια μας και η Ελλαδα δεν αξιζει αλλο εξαθλιωση!
Περιπλανηθητε στην καθημερινοτητα σας που ειναι βασανιστικη απο την αδρανεια, πετσοκομενη απο την ακριβεια, σουφρωμενη απο την ανεργεια, τρομαγμενη απο τους λαθρομεταναστες, προδωμενη απο τις υποσχεσεις.
Δεν αξιζει στην ιστορια αυτου του τοπου και των ανθρωπων του ο μαρασμος και και η μιζερια.
Δεν μπορει εν ετη 2012 αυτοι που υπαγραφουν μνημονια δηθεν σωτηριας με χαρατσια και απανωτους φορους να μιλανε τωρα εν'οψη εκλογων για δηθεν αναπτυξη και αφυπνιση της προτογενους παραγωγης,του Τουρισμου, του Πολιτισμου, και του Πλουτου της περιοχης μας.
Ειναι η ωρα των απλων σκεπτομενων ανθρωπων - πολιτων που αγαπανε την Θεσπρωτια την Ελλαδα μας, και που θελουν να δουν τα παιδια στα ματια να γελανε να ειναι περιφανα που ειναι Ελληνες!!

Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες ειναι ενα τοσο φρεσκο κομμα χωρις φυλλαδια,αφισες και ολα τα παλαιοκομματικα τερτιπια εχει μπει σε καθε σπιτι σε καθε ψυχη του Νομου Θεσπρωτιας! και ολης της Ελλαδας!!
Δεν υποσχετε περιμενει απο ολους τους Ελληνες να κανουν αυτο που για αιωνες γνωριζουν καλα!! να ειναι πολλοι να εινα Ανεξαρτητοι να ειναι Ελληνες!!


Η φωνη μας δινει Ελπιδα και ακουγετε παντου απο τα βουνα μας στα χωρια της Μουργκανας ,τα Συβοτα,την λαμπερη Ηγουμενιτσα το Ηρωικο Σουλι,το Φιλιατι,την Περδικα,τον Αχερωντα,το Μαργαριτι,την Παραμυθια,τον Παραποταμο,την Σαγιαδα!!
σε ολη την πανεμορφη Θεσπρωτια που θελει να σταματησει να ειναι η πιο παραμελημενη ακρη της Ηπειρου της Ελλαδας!!

Τα ποταμια της πατριδας μας θα παρασυρουν ολη την λασπη που συγκεντρωθηκε απο την αδρανεια και το κομματικο βολεμα και η ακριτικη Θεσπρωτια θα δωσει δυνατα το μυνημα&συνθημα της Ελλαδας της Ελπιδας μας!!!
Ειμαστε πολλοι Ειμαστε Ανεξαρτητοι Ειμαστε Ελληνες!!
Ολα τα παραπανω σαν υπενθυμιση οτι οι πολιτες αυτη της γωνιας της Ελλαδας δεν εχουν ελαφρυα μνημη.

Κωνσταντινος Σ. Κωνσταντινου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου