Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Αντικείμενο Διαγωνισμού: Αντικείμενο της παρούσας υπηρεσίας είναι ο καθαρισμός όλων των οδών και κοινοχρήστων χώρων, στα τμήματα των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας, όπως αυτή περιγράφεται στη με αριθμό 20/2012 Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

Τα τμήματα των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας στις οποίες και θα συντελούνται οι ανωτέρω εργασίες είναι τα ακόλουθα:
1. Η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας
2. Η Τοπική Κοινότητα Πλαταριάς
3. Η Τοπική Κοινότητα Συβότων
4. Η Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου
5. Η Τοπική Κοινότητα Νέας Σελεύκειας και
6. Η Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας.

Προϋπολογισμός: 60.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 23% 13.800,00 €, ήτοι συνολικά 73.800,00 €.

Διαδικασία Διεξαγωγής: Ανοιχτός Διαγωνισμός, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980

Κριτήριο κατακύρωσης : τη ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης) για το σύνολο της εργασίας.

Ημερομηνία, Ώρα και Τόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 15 Μαΐου 2012από ώρα 10:00 έως 10:30 (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.

Σε περίπτωση επανάληψης του διαγωνισμού, αυτός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2012.

Παραλαβή Διακήρυξης και Παροχή Διευκρινίσεων επί αυτής :
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του διαγωνισμού και να παραλαμβάνουν τη διακήρυξη αυτού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας ( Κώτσια Ιφιγένεια , 2665 361 212).

Απαιτούμενες Εγγυήσεις: Εγγύηση συμμετοχής ίση με το 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης της Εργασίας (χωρίς το Φ.Π.Α), ήτοι ύψους 3.000,00 ευρώ.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και οι συνεταιρισμοί που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της εργασίας και διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την εκτέλεση του έργου και έχουν εκτελέσει ήδη με επιτυχία παρόμοιες εργασίες συγκρίσιμης έκτασης σε ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δαπάνες Δημοσίευσης: Οι δαπάνες δημοσίευσης του αρχικού διαγωνισμού και του τυχόν επαναληπτικού θα βαρύνουν τον ανάδοχο στον οποίο θα κατακυρωθεί οριστικά η δημοπρασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου