Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πραγματοποιήθηκαν δύο ημερίδες σε Φιλιάτες και Παραμυθιά από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας!


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου, πραγματοποίησε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, την Τρίτη 03 Απριλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Σουλίου στην Παραμυθιά και την Τετάρτη 04 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Φιλιατών στους Φιλιάτες.
Και οι δύο ημερίδες είχαν ως θέμα «Προετοιμασία επιχειρήσεων για ποιοτικές υπηρεσίες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και η επίδρασή τους στο τελικό Τουριστικό Προϊόν» και αναπτύχθηκαν ζητήματα εκπαίδευσης σε θέματα ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας.
Κεντρικός ομιλητής και στις δύο εκδηλώσεις ήταν ο κος Στέφανος Πανακούλιας, Προϊστάμενος του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου.
Με το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους, τον Δήμο Σουλίου, τον Δήμο Φιλιατών και τους Εμπορκούς Συλλόγους Παραμυθιάς και Φιλιατών για την υποστήριξη που παρείχαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων και πολύ περισσότερο τον Υπεύθυνο του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κο Μάκη Σπυρίδων και τον Προϊστάμενο του Παραρτ. ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κο Στέφανο Πανακούλια για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την συνδιοργάνωσή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου