Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Σ. ΤΣΩΝΗ

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει σε πολιτικούς που αναθρέφονταν μια ζωή, με αποκλειστικό τους στόχο την προσωπική τους ανάδειξη και επιτυχία.
Οι περισσότεροι παρακολουθούσαμε την κατάσταση μη έχοντας την διάθεση να μπούμε σε αυτό τον φαύλο κύκλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε άποψη για τα τεκταινόμενα ή αντίληψη του τι συμβαίνει στη χώρα μας.
Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα δεν μας επιτρέπει πλέον τον εφησυχασμό και την ψευδαίσθηση ότι κάποιοι άλλοι θα μας λύσουνε τα προβλήματα, αρκεί να τους δώσουμε την ψήφο μας.
Θέτω τον εαυτό μου στην εκλογική μάχη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, ως αρχή μιας ευρύτερης προσπάθειας ώστε να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή των ολοένα και περισσότερων ανεξάρτητων και αφυπνισμένων Ελλήνων.
Η ενασχόλησή μου με την πολιτική δεν ήταν όνειρο ζωής. Θεώρησα χρέος προς την πατρίδα μου και ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, να κατέβω στον πολιτικό στίβο και να δώσω την προσωπική μάχη από την ακριτική Θεσπρωτία, ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο που εδώ και τρεις δεκαετίες, σταθερά και μεθοδικά, οδήγησε τη χώρα με τις αδιέξοδες πολιτικές του στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.
Μία κατάσταση θλιβερή με τους άνεργους να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια, μία κατάσταση που έχει οδηγήσει δύο χιλιάδες συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία.
Με βάση τα παραπάνω, κατέρχομαι στην πολιτική ως ανεξάρτητος Έλλην, ζητώντας την ψήφο του Θεσπρωτικού λαού για μια ελεύθερη Ελλάδα, για μια ανεξάρτητη Ελλάδα.
Για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Γι΄ αυτό λοιπόν ζητώ από τους συμπολίτες μου να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον και να στηρίξουν στον δύσκολο αυτό εκλογικό αγώνα τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα της ελευθερίας και της αισιοδοξίας σ’ όλη την Ελλάδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου