Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 1ο ROAD SHOW – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 07-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΟΖΑΝΗ – ΒΕΡΟΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τον Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, αποφάσισε να υλοποιήσει το 1ο ROAD SHOW στις πόλεις Κοζάνη (07/06), Βέροια(08/06) και Θεσσαλονίκη(09/06).
Η δράση περιλαμβάνει εγκατάσταση φορητού περιπτέρου για μια ημέρα σε κεντρική πλατεία των ανωτέρω πόλεων για την ενημέρωση των κατοίκων και την διανομή τουριστικού υλικού του νομού μας.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που ασχολούνται με τον Τουριστικό Κλάδο, και ειδικά των Τουριστικών Καταλυμάτων, προβάλλονται ήδη μέσω του Τουριστικού Οδηγού Θεσπρωτίας που έχει εκδώσει το Επιμελητήριο.
Παρόλα αυτά, αν κάποιο μέλος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή επιχείρηση του νομού μας, που δραστηριοποιείται στον Τουριστικό Κλάδο, διαθέτει έντυπα προβολής της επιχείρησής του και επιθυμεί να διανεμηθούν κατά την ανωτέρω δράση μας, καλούνται να τα προσκομίσουν στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (Κυρά Βασιλικής 13, Ηγουμενίτσα) συσκευασμένα κατάλληλα σε κιβώτιο, με φυλλάδιο κολλημένο σε μία εξωτερική επιφάνεια, και στο πάνω μέρος αναγραφή των στοιχείων της επιχείρησης, έως την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2012 και ώρα 13:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου