Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΒΟΤΩΝ

..Κύριε Δήμαρχε!
Είμαι μια κάτοικος των Συβότων, που μου αρέσει γενικώς η καθαριότητα του περιβάλλοντος του χωριού μου και αγωνίζομαι γι' αυτήν.
Δυστυχώς όμως, ενώ έφθασε σχεδόν το καλοκαίρι και άρχισαν να μας επισκέπτονται οι πρώτοι τουρίστες, από τους οποίους περιμένουμε να πάρουμε μια οικονομική ανάσα, οι θάλασσές μας και γενικά το περιβάλλον μας βρίσκεται στο κακό χάλι.
Ύστερα από τη θλιβερή αυτή κατάσταση, που δείχνει την αδιαφορία σας, αποφάσισα με κάποια παιδιά του χωριού μας και αρκετά από την Ηγουμενίτσα να κάνουμε αυτό που δεν έκανε η Δημοτική Αρχή!
Περπατήσαμε σχεδόν όλες τις πλαζ και στους δρόμους, που κάποιοι απερίσκεπτοι και αδιάφοροι επισκέπτες, αφού κάνουν το μπάνιο τους, τρώνε, πίνουν και όλα τα σκουπίδια τους τα αφήνουν επιτόπου και μαζέψαμε όλα αυτά και τα βάλαμε σε σάκους απορριμάτων και τα βγάλαμε σε δρόμους, απ' όπου περνούν τ' απορριμματοφόρα για να τα μεταφέρουν εκεί που πρέπει.
Λυπούμαστε Κ. Δήμαρχε διότι ακόμη δεν πήγαν να τα φορτώσουν.
Μήπως και αυτά, όπως κι εσείς ασχολούνται με τις εκλογές;
Μήπως περιμένετε να τα κουβαλήσουμε εμείς στις πλάτες μας μέχρι τους σκουπιδότοπους; <<Αιδώς Αργείοι>>.


Για την αντιγραφή 
Βασ/ Ηλ. Λέττας
Υ.Γ. Πέρυσι το καλοκαίρι κ. Δήμαρχε σας έγραψα και εγώ ότι κάποιοι αναίσθητοι και ασυνείδητοι ρίχνουν τα βοθρολύματα στους αγωγούς των όμβριων υδάτων με αποτέλεσμα να σκορπούν βρώμα και δυσωδία στο κέντρο του χωριού και πολύ μεγάλη ρύπανση στη θάλασσα του λιμανιού.
Ακόμη σας είχα γράψει ότι κάποιοι δρόμοι είναι κλειστοί με αποτέλεσμα να μη μπορούν να περάσουν βυτιοφόρα για την εκκένωση των βόθρων. Γι' αυτά και άλλα, που σας έγραψα αγνοήσατε. Λυπούμαι διότι τοιουτοτρόπως τον εαυτό σας υποβαθμίζετε.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου