Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Road Show τουριστικής προβολής



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, διοργάνωσε και υλοποίησε το 1ο ROAD SHOW ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στις πόλεις Κοζάνη (07/06), Βέροια(08/06)  και Θεσσαλονίκη(09/06). Η δράση περιλάμβανε εγκατάσταση φορητού περιπτέρου για μια ημέρα σε κεντρική πλατεία των ανωτέρω πόλεων για την ενημέρωση των κατοίκων και την διανομή τουριστικού υλικού του νομού μας, μεγάλο τμήμα του οποίου ανατυπώθηκε με δαπάνες του ΟΛΗΓ ΑΕ.


Η αποστολή του Επιμελητηρίου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στις πόλεις Κοζάνη και Βέροια, όπου και εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον γνωριμίας του τόπου μας. Πολλοί επισκέπτες στο περίπτερο προβολής, δήλωσαν ότι γνώριζαν την περιοχή, ότι ήδη την έχουν επισκεφθεί και επιθυμούν να επανέλθουν και φέτος, χωρίς να αναφέρουν προβλήματα ή καταγγελίες για την επιχειρηματικότητά μας. Από την δράση μας αυτή, εισπράξαμε θετικό κλίμα αναφορικά με το ενδιαφέρον του κοινού για την νομό μας, ευελπιστώντας να μετατραπεί σύντομα σε πράξη, στηρίζοντας την τοπική μας επιχειρηματικότητα, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. 


Επισημαίνουμε όμως, και τονίζουμε προς τις επιχειρήσεις μας, ότι όσες δράσεις και ενέργειες υλοποιηθούν από τους φορείς, όσο καλά να είναι οργανωμένες και στοχευμένες, δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα, αν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν κινητοποιηθούν και εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου