Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στα Σύβοτα η θεατρική παράσταση ''Θα πηδήξω απ’ το παράθυρο'' (ΒΙΝΤΕΟ)



Προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα της δεκαετίας  του ’60, η τρελή κωμωδία «Θα πηδήξω απ’ το παράθυρο» του Ζωρζ Φεϋντώ, δεξιοτέχνη της φάρσας, παρουσιάστηκε χθες Σάββατο 30 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Συβότων.


Ο Στέφανος Κομνηνός (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), φέρελπις πολιτικός και λάτρης των γυναικών, δεν μπορεί να αντισταθεί στις ωραίες κυρίες αν και παντρεμένος τη νέα και όμορφη Αγγελική (Κάτια Νικολαϊδου). Προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός από τη ζηλιάρα σύζυγο έχει σκαρφιστεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει τις μικρές του ατασθαλίες. Την υπνωτίζει ώστε να παραμένει ανενόχλητος να ζει τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη όμως εκμυστηρεύεται το κόλπο του στον καλύτερο του φίλο Αριστείδη (Μάνος Παπαγιάννης), που παραμένει κρυφά ερωτευμένος με την Αγγελική και εκμεταλλεύεται το γεγονός για να την κατακτήσει. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν με αποτέλεσμα απίθανες κωμικές καταστάσεις που υπόσχονται… ξεκαρδιστικά γέλια.


Άραγε ένας απατημένος σύζυγος, μια καμαριέρα και ένας σωφέρ θα καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι; Όλες οι απαντήσεις επί σκηνής.


Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου