Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ (+ΒΙΝΤΕΟ) Μυστικές συσκέψεις για λιμάνι και ΤΕΙ, με απόφαση Δημάρχου Ηγουμενίτσας και απαίτηση του Βουλευτή. ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ



Τελικά πραγματοποιήθηκε η μυστική σύσκεψη των φορέων στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, με πρόταση του τοπικού Βουλευτή Αντώνη Μπέζα και απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου.
Θέμα της σύσκεψης ήταν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για την συγχώνευση του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας με εκείνο της Πάτρας, και την κατάργηση τμημάτων του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
Η πρωτοβουλία, όπως προαναφέραμε, ανήκει στον Βουλευτή Θεσπρωτίας, μετά και τις σοβαρές αντιδράσεις της Θεσπρωτικής κοινωνίας.
Στη σύσκεψη, με εντολή του Βουλευτή, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας απαγόρευσε την είσοδο στα τοπικά ΜΜΕ και την αντιπροσωπία τριών ατόμων, των σπουδαστών του ΤΕΙ, οι οποίοι ζήτησαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση και να τοποθετηθούν και αυτοί, ως οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι.
Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Μηνά Παππάς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιόγιακας Βασίλης αλλά και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αν και είχαν δηλώσει πως δεν θα συμμετείχαν στη σύσκεψη αν γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, υπάκουσαν στις εντολές του Βουλευτή Θεσπρωτίας και του Δημάρχου Ηγουμενίτσας.
Μάλιστα ο Βουλευτής Θεσπρωτίας αποχώρησε από την σύσκεψη, έως ότου απομακρυνθούν τα ΜΜΕ και οι φοιτητές.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΕΖΑ


ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου