Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στις φυλακές Γρεβενών ο 25χρονος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο δολοφόνος των Φιλιατών Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι συνήγοροί του


Στις Φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί άμεσα, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχολόγους και ψυχιάτρους ο 25χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας στους Φιλιάτες. Ο 25χρονος, τον οποίο έχουν αναλάβει δύο δικηγόροι από την Αθήνα, απολογήθηκε στον ανακριτή και πήρε το δρόμο προς σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Ηπείρου, ενώ άμεσα θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι συνήγοροί του επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα. 

Το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας μετατράπηκε σήμερα σε φρούριο. Ακόμη και δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν μεταφερθεί υπό τον φόβο επεισοδίων. Ο 25χρονος, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου εκεί μετέβησαν ανακριτής και εισαγγελέας για την απολογία του. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, περιέγραψε το έγκλημα χωρίς να αφήσει κενά και με ψυχραιμία που ξάφνιασε. Όπως είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς, μετά τη σύλληψή του, δεν άντεξε την απόρριψη από την 20χρονη σπουδάστρια και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα. 


Με τις βαρύτατες κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση πήρε τον δρόμο προς τις Φυλακές ενώ σύντομα θα εξεταστεί από ψυχιάτρους, καθώς οι συνήγοροί του έθεσαν τέτοιο ζήτημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου