Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πάνω από 35 μαχαιριές δέχθηκε η άτυχη 20χρονη Συγγενείς προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη (ΒΙΝΤΕΟ)



Οργισμένοι δεκάδες κάτοικοι από το χωριό της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια στο κέντρο των Φιλιατών συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και στη συνέχεια έξω από το κτίριο της Αστυνομίας απειλώντας να λιντσάρουν τον 25χρονο δράστη.


Εξαγριωμένοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Αστυνομική Διεύθυνση αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την είσοδο ωστόσο προκάλεσαν φθορές κατεβάζοντας τη τζαμαρία.


Υπό τον φόβο επέκτασης των επεισοδίων η Αστυνομία δεν μετέφερε τον δράστη στα δικαστήρια αλλά μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο οι εισαγγελικές αρχές. Την ίδια ώρα δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος να αναλάβει τον αιμοσταγή δολοφόνο κι έτσι καθυστερεί η απολογία του στον ανακριτή. 
 Η άγρια δολοφονία της 20χρονης σπουδάστριας στη Σχολή Νοσηλευτικής έχει συγκλονίσει και έχει εξοργίσει τους πάντες. Σύμφωνα  με τα στοιχεία που προκύπτουν από την έκθεση του Ιατροδικαστή η νεαρή κοπέλα δέχθηκε πάνω από τριάντα πέντε χτυπήματα με μαχαίρι. Πέρα από τις θανατηφόρες μαχαιριές στο λαιμό έχει χτυπηθεί στο θώρακα και την πλάτη όπως επίσης και στα χέρια. «Τα χτυπήματα δείχνουν μεγάλη μανία κι αγριότητα» σημειώνει ο Καθηγητής Ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης



Σύμφωνα με την αστυνομία το μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος έχει μήκος 23 εκατοστών και η λάμα ανέρχεται στα 15 εκατοστά.


Ο 25χρονος ζούσε μόνιμα στους Φιλιάτες όπου διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα.


Στην κυνική του ομολογία στους αστυνομικούς ανέφερε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος επειδή η κοπέλα τον απέρριψε και δεν ενέδωσε στην ερωτική πολιορκία. Οι αστυνομικοί έχουν εντυπωσιαστεί από τη σκληρότητα του 25χρονου ακόμη και μετά την σύλληψή του.


Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις περίπου ώρες μετά την άγρια δολοφονία μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων και πολλών μαθητών.


«Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης, που αφορούν στα αίτια και το κίνητρο του εγκλήματος» ανέφερε στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γιώργος Λελοβίτης.


Ο 25χρονος είχε απασχολήσει δύο φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για σωματικές βλάβες που είχε προκαλέσει και δεν διακρίνονταν για τις κοινωνικές σχέσεις στη μικρή κοινωνία των Φιλιατών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας ταξίαρχου Γιώργο Λελοβίτη καθώς και πλάνα από τα επεισόδια στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου