Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Γιώργος Βρακάς: Στο εξωτερικό ο αγνοούμενος μουσικός από τη Θεσπρωτία;


Εξαφανισμένος είναι εδώ και περίπου πέντε μήνες ο δημοφιλής κλαρινίστας Γιώργος Βρακάς, που αγνοείται από την 1η Δεκεμβρίου, από τον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Ο 60χρονος , σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ, το πρωί της εξαφάνισης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που του μίλησε από το συγγενικό του περιβάλλον. Την επόμενη μέρα τον αναζήτησε η αδελφή του αλλά βρήκε το σπίτι κλειδωμένο και τα κλειδιά του κρυμμένα στον ξυλόφουρνο της αυλής. Ωστόσο η ταυτότητα και τα βιβλιάρια καταθέσεων του βρέθηκαν στο σπίτι του ενώ στο ψυγείο βρισκόταν μαγειρεμένο φαγητό. Το αμάξι του ήταν ξεκλείδωτο και παρκαρισμένο στον κήπο. Έλειπαν τα δύο κινητά του τηλέφωνα, που όμως ήταν απενεργοποιημένα.

Μαρτυρίες, αναφέρουν ότι στις 3 Δεκεμβρίου άτομο με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο, εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή Φιλιατών. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, το οποίο δεν οδηγούσε ο ίδιος κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Βρακάς έχει ύψος 1.85 και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι ζιβάγκο, άσπρο παντελόνι (φόρμα) και λευκά αθλητικά παπούτσια 


ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Στην χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήρθαν νέες πληροφορίες για τον αγνούμενο Γιώργο Βρακά. 

Σύμφωνα με αυτές ο κλαρινίστας ζει στο εξωτερικό. 
Οι ίδιες πληροφορίες έφτασαν και στην οικογένεια. 
Είναι άραγε ο κλαρινίστας το πρόσωπο που αναφέρουν οι μαρτυρίες;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου