Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Λάμποβος 2013. Όλα έτοιμα για το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου.


Τις πύλες του ανοίγει την Κυριακή (ατύπως το Σάββατο) ο Λάμποβος Παραμυθιάς και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμα για το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου.
Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 380 θέσεις εμπόρων από τις συνολικά 430 ενώ από τον Δήμο εκφράζεται η αισιοδοξία όπως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.
Καθ'όλη τη διάρκεια του Λαμπόβου στο περίπτερο του Δήμου (στην είσοδο έναντι κτελ) θα βρίσκεται το καλάθι της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν προϊόντα για τις 65 οικογένειες που στηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο Παραμυθιάς.
Όσο αφορά τους εμπόρους που θα συμμετέχουν, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης θα έπρεπε να έχουν εξοφλήσει το ποσό συμμετοχής για την κατοχύρωση τους. Η είσοδος στην εμποροπανήγυρη θα επιτρέπεται μόνο σε όσους δικαιούχους έχουν αποπληρώσει εφάπαξ το αντίτιμο που τους αντιστοιχεί. Όσοι δεν έχουν εξοφλήσει, δεν θα συμμετέχουν στο παζάρι και θα ακολουθήσει άμεση αντικατάστασή τους από τους επιλαχόντες της κλήρωσης.
Το λούνα παρκ και για φέτος θα βρίσκεται στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη, ενώ από εδώ μπορείτε να δείτε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου