Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία στέφθηκε η αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου


Η αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στέφθηκε με επιτυχία και σήμερα πιστοποιήθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την έγκριση που έλαβε χθες Κυριακή βράδυ από την Τράπεζας της Ελλάδος. 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζει τη δυναμική της πορεία προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας της Ηπείρου χάρη στη στήριξη όλων των Ηπειρωτών και την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν προς την Τράπεζα μας. 

Εδώ, εκ μέρους του Δ.Σ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους παλαιούς και νέους συνεταίρους που συμμετείχαν σε αυτή την αύξηση. Επίσης να ευχαριστήσω τα στελέχη και όλο το προσωπικό της τράπεζας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για την επίτευξη του στόχου μας εν μέσω της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. 

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι στήριγμα για τις επιχειρήσεις και για τα νοικοκυριά του τόπου μας. 

Η συνέχιση αυτού του σημαντικού έργου που προσφέρει η Τράπεζα μας στην οικονομία της Ηπείρου είναι αναγκαία και σωτήρια για όλους τους Ηπειρώτες. 

Βασική προϋπόθεση για να παραμείνει ισχυρή και για να πετύχει τους στόχους της η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των απανταχού Ηπειρωτών.

Συνεχίζουμε την ενδυνάμωση της Τράπεζας καθημερινά. 

Η τοπική αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού χρειάζεται να συνεχίσει πιο δυναμικά να συμβάλλει στην πορεία ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου για το καλό όλης της Ηπείρου. 

Στην αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 14/10/2013 μέχρι και τις 22/11/2013 σύμφωνα και με το από 10/10/2013 ενημερωτικό δελτίο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συμμετείχαν 2.713 φυσικά και νομικά πρόσωπα. 

Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε ανέρχεται σε 4.110.166€ το οποίο και υπερκαλύπτει το ελάχιστο σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο ποσό των 3.000.000€ κατά 37,1% και αποτελεί το 70,25% του συνολικά αιτηθέντος ποσού των 5,850000€ 

Ο αριθμός των νέων μεριδιούχων ανέρχεται σε 1.439 και το ποσό συμμετοχής τους σε 1.516.796€. 

Ο αριθμός των παλαιών μεριδιούχων ανέρχεται σε 1274 και το ποσό συμμετοχής τους σε 2.593.370€. 

Έτσι πλέον από σήμερα το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ξεπερνά τα 28.500.000€ 

Μετά την επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας, οι Ηπειρώτες θα πρέπει να αγκαλιάσουν με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τη δική τους Τράπεζα. 

Όλοι οι Ηπειρώτες πρέπει να γίνουν μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου έστω και με μία συνεταιριστική μερίδα. 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ισχυρότερη και μεγαλύτερη. 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ήπειρο καλύτερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου