Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πανάξια Κυπελλούχος η Παραμυθιά (ΒΙΝΤΕΟ)

.
To Σούλι Παραμυθιάς κατέκτησε το Κύπελλο για  το 2014, που είναι το δεύτερο στην ιστορία του, μετά το 2012. Η ομάδα της Παραμυθιάς  ευτύχησε να προηγηθεί στο 16' μετά από κάθετη του Γεωργίου Α. στον Αναστασίου και ιδανικό πλασέ του τελευταίου. Το Λαδοχώρι μπήκε καλύτερα στο β΄μέρος, έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, ο Γιαννακός στο τελευταίο 10λεπτο, καθάρισε το ματς. Αρχικά στο 80΄ κέρδισε πέναλτι και αποβολή από τον Παπανικολάου και ευστόχησε ενώ λίγο αργότερα (86΄) με ατομική προσπάθεια κλείδωσε τη νίκη του Σουλίου για το τελικό 3-0.


Σoύλι Παραμυθιάς: Βενέτης, Γεωργίου Χ., Μπέλλος, Τσάγκας, Ντούμας, Γεωργίου Αν (Μπέλλος 88'). Γιαννακός (Στρατής 87'), Τσιάκος (Τσουμέτης 84'), Αναστασίου, Κατσίφας, Λάμπρου.


Πας Λαδοχωρίου: Σωτηρόπουλος, Χρυσικόπουλος, Παργανάς Π., Κάτσης, Λώλης (Τσάτσης 87'), Παργανάς Αλ., Τσίγκος (Λώλας 60'), Παπανικολάου, Παύλου, Γόγολος, Παπαγιάννης (Γιαννόπουλος 40').

Δείτε τo βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού και τ
ην απονομή με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε κάλυψη thesprotiaball και sivotanews. Επιλέξτε HD 720p για την μέγιστη ανάλυση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου