Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Κάτσινος στις εκλογές του Μαΐου


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου στα μέλη της Δημοτικής ομάδας και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, που αποτέλεσαν τον συνδυασμό «Κοινωνία Αξιών», τους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Αφού ευχαρίστησε όλους για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουν αναλάβει μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας, χωρίς να φείδονται χρόνου και κόπου, πράγμα που έκαναν αδιαλείπτως μέχρι σήμερα.
Ευχαρίστησε όσους συμπολίτες στήριξαν την προσπάθειά τους, πίστεψαν στην εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια των πράξεων τους τα τρία χρόνια της Δημοτικής αρχής που ήταν επικεφαλής και δεν προδόθηκαν επ΄ ουδενί γι αυτό, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες τους εμπιστεύτηκε στη συντριπτική της πλειοψηφία η τοπική κοινωνία.
Ευχαρίστησε επίσης όλους τους υπαλλήλους για τη συμμετοχή τους στην εσωτερική αναδιοργάνωση του Δήμου και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια απερίσπαστοι από τις δύσκολες συνθήκες της ανασφάλειας που επικρατούν για τους ιδίους, ώστε να προσφέρονται διαρκώς καλλίτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Παρά τις αναφορές της ομάδος για συνέχιση της προσπάθειας και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του, η απόφαση του Δημάρχου ήταν αμετάκλητη.
Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση του ιδίου προς όλους τους συμπολίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου