Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, στο πλαίσιο δράσης του, σχεδιάζει να οργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια, απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, με τα παρακάτω θέματα : 
 
- τις Δευτέρες , 10, 17 και 24 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 5 μ.μ. – 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, με θέμα : «Διαχείριση δυναμικής σχολικής τάξης – Εφηβεία»

- τις Δευτέρες 17 και 24 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 7μ.μ - 9,30μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, με θέμα : «Συναισθηματική αγωγή : επικοινωνία - επίλυση συγκρούσεων»

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι κ.κ. Παπαγιάννη Άννα και Θεοδώρου Θανάσης (ψυχολόγος και κοινωνιολόγος στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - «ΑΡΙΑΔΝΗ») και η κα Μπογιατζόγλου Νατάσα (ψυχολόγος στο Σ.Σ.Ν. Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας) αντίστοιχα. Συντονίστρια των σεμιναρίων θα είναι η κ. Κοτσώνη Αλεξάνδρα, υπεύθυνη του Σ.Σ.Ν. Θεσπρωτίας. Αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν είτε στα σχολεία τους είτε στο γραφείο του Σ.Σ.Ν. στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Ευροίας 1, ισόγειο).- 

Η Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Θεσπρωτίας
Κοτσώνη Αλεξάνδρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου