Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση συμμετοχής σε δύο Εκπαιδευτικά Προγράμματα νέων στην Ιταλία


1η Αποστολή 
Διοργανωτής Φορέας : South Europe Youth Forum Italy
Youth Action 1.1 –in Lecce ,Italy
Topic: AN EYE ON INCLUSION
Dates: March 24 – 31- 2014
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ΛΕΤΣΕ της Ιταλίας από 24ως 31 Μαρτίου 2014 και θα συμμετέχουν τριάντα(30) νέοι, έξι από κάθε χώρα.
-Ελλάδα( Όραμα Θεσπρωτίας) Ιταλία , Μάλτα, Πολωνία και Ρουμανία ηλικίας 18-25 ετών .
Κεντρική ιδέα του σεμιναρίου είναι η Κοινωνική Ένταξη.


2η Αποστολή 
Ο Ιταλικός Οργανισμός CTS Lecce διοργανώνει στις παρακάτω ημερομηνίες ,Διακρατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του οποίου κεντρική ιδέα είναι η Απασχόληση των Νέων .
Youth Action in Lecce , Italy
Topic: Job Creation
DATES: 2-9 April 2014
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα συμμετέχουν συνολικά 35 νέοι από Γαλλία , Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία και φυσικά Ελλάδα (Όραμα Θεσπρωτίας). 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το ΟΡΑΜΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , όπως έκανε πολλές φορές ως σήμερα , συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην απόκτηση γνώσεων, εμπειριών και στη διεύρυνση των οριζόντων των Νέων της περιοχής.

Όπως είναι γνωστό και από προηγούμενες αποστολές ,έχει θεσπίσει μια ανοιχτή διαδικασία ώστε οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες να είναι νέοι που δεν έχουν ξαναλάβει μέρος σε αντίστοιχες εκπαιδευτικές ομάδες στο εξωτερικό.

Απαραίτητο στοιχείο η καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Οι δαπάνες διαμονής , διατροφής και του μεγαλύτερου κόστους του Ταξιδιού καλύπτονται από το πρόγραμμα

Όσοι ενδιαφέρεστε σύμφωνα και με τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορείτε να στείλετε την πρόθεση συμμετοχής σας στο email: campain@otenet.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 07/Μαρτίου /2014.

Αναλυτικά στοιχεία των δύο προγραμμάτων θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας: www.horathes.gr & στο Facebook: horama thesprotias 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου