Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Συνάντηση εθελοντών της Θεσπρωτίας στην Παραμυθιά για το LET’S DO IT GREECE 2014 (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην Παραμυθιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η συντονιστική συνάντηση εθελοντικών ομάδων και φορέων της Θεσπρωτίας για την δράση LET’S DO IT GREECE 2014, που για φέτος ορίστηκε να πραγματοποιηθεί από 31/3 έως 6/4 (εβδομάδα εθελοντισμού) με κορύφωση την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

To παρών στην συνάντηση μεταξύ άλλων έδωσαν: H Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Νικόλας Κάτσιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, οι συντονιστές της δράσης του πανελληνίου κινήματος Ελένη Λαμπαδαρίου και Νίκος Κιούσης, ο συντονιστής Ηπείρου Θωμάς Τσίγκος και πλήθος εκπροσώπων εθελοντικών ομάδων και φορέων της Θεσπρωτίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να καταγραφούν οι ανάγκες για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων στην Θεσπρωτία, η συγκρότηση ομάδας συντονισμού και ο προγραμματισμός στοχευόμενων δράσεων.

Το ''Let's Do It'' (Ας το κάνουμε), αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικές εικόνες από την συνάντηση των εθελοντικών ομάδων και φορέων της Θεσπρωτίας.


Paramythia-online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου