Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Με τη θαλαμηγό της στα Σύβοτα η πριγκιπική παρέα από το Κατάρ


Στο γραφικό λιμάνι στα Σύβοτα έδεσε το πρωί του Σαββάτου η υπερπολυτελής θαλαμηγός –όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός- με την οποία έφτασε στην περιοχή ο γιος του Εμίρη του Κατάρ και η πολυμελής παρέα του. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η θαλαμηγός τράβηξε τα βλέμματα όλων... Άλλωστε η τουριστική σεζόν ακόμη δεν έχει ξεκινήσει για την περιοχή και ήταν εύλογο να αναρωτιούνται πολλοί για τους ξαφνικούς επισκέπτες. 



Φυσικά ο γρίφος λύθηκε όταν η πολυμελής παρέα κατέβηκε από τη θαλαμηγό και για αρκετή ώρα περπάτησε στην παραλία και στα δρομάκια των Συβότων ενώ στη συνέχεια δοκίμασε ότι εκλεκτότερο υπήρχε σε μία από τις τοπικές ταβέρνες. 

Οι υψηλοί επισκέπτες από το Κατάρ έδειξαν ενθουσιασμένοι από την περιοχή. Οι ειδυλλιακές παραλίες που είχαν την ευκαιρία να δουν, όπως αυτή της Μικρής Άμμου, αλλά και οι μικροί και γραφικοί όρμοι τους εντυπωσίασαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή, έγινε και σχετική έρευνα αγοράς, καθώς τα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Κατάρ, ενδιαφέρονται να επιστρέψουν στην περιοχή και μάλιστα να περάσουν μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού. 

Τα Σύβοτα αποδεικνύονται ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά για ολόκληρη την χώρα. 

Καταφέρνει δε να συνδυάζει ακόμη την Ηπειρωτική παράδοση με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίας, την άριστη φιλοξενία με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, την αυθεντικότητα με το μοντέρνο. Ίσως τελικά αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας. 

Οι ντόπιοι που συνομίλησαν με το γιο του πρίγκιπα του Κατάρ και την παρέα του, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την απλότητά τους και την ευγένεια. Και όπως σημειώνουν είναι σίγουροι ότι θα επιστρέψουν και πάλι σύντομα στα Σύβοτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου