Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δική της η Δόξα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πήρε το Γαρδίκι! Η Δόξα Γαρδικίου νίκησε με 2-1 την Παραμυθιά στον άτυπο τελικό του πρωταθλήματος και αναδείχθηκε από σήμερα Πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας 2013/14! Σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, το Γαρδίκι με σκόρερ και ήρωα τον Τσάλη (δύο γκολ στο 42' και το 77') έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του, αφού αυτό είναι το πρώτο Πρωτάθλημα που πανηγυρίζει. Το Σούλι είχε προηγηθεί προσωρινά με τον Αναστασίου (31') αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ φτάνοντας στη δίκαιη επικράτηση. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ηταν εξαιρετική και οι φίλαθλοι το Γαρδικίου χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς ακρότητες κι από τις δυο μεριές.

Γαρδίκι: Τζίμας, Ντούκας, Mπουρνάς, Νίκου, Παπαθανασίου, Τσίρης, Κωνσταντίνου, Τσάλης (85' Φωτίου), Γκέκας, Γεωργάκης, Ρίζος (Tόκας 90').
Παραμυθιά: Βενέτης, Γεωργίου Γ., Τσουμέτης (67' Σακαρέλης), Τσάγκας, Ντούμας, Γεωργίου Α., Γιαννακός, Γεωργίου Χ., Αναστασίου, Κατσίφας, Λάμπρου (Ζήκος 87').
Προπονητές:

Κώστας Παππάς (Σούλι): "Χάσαμε απ' τα λάθη μας, σε ένα δυνατό ντέρμπι ".
Γιώτης Παππάς (Γαρδίκι): "Επιτέλους ήρθε η ώρα να δώσω μαζεμένα στους παίκτες μου, όλα τα μπράβο της χρονιάς!"

Το παρακάτω βίντεο εγινε σε συνεργασία Thesprotiaball και  SIVOTANEWS . Δείτε το σε HD 720p.


Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης



Απ' τη μεριά του Σουλίου Παραμυθιάς ο τερματοφύλακας Γιώργος Βενέτης μας δήλωσε:
"Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, όμως μετά με δυο λάθη δικά μας η Δόξα κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί και να πάρει το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην διοίκηση και στον προπονητή μου. Κάναμε μια καλή πορεία που λέγεται άθλος. Τέλος να ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους, υγεία και τέλος να σας ευχαριστήσω για την δουλειά σας στο thesprotiaball. Είναι τιμή που έχουμε ένα τέτοιο σάιτ στον Νομό"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου