Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μήνυμα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη


Θεσπρωτοί και Θεσπρωτές,

Όλοι έχουμε επίγνωση της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην οποία βρίσκεται η χώρα, και ο καθένας, από τη δική του σκοπιά, αναζητώντας τα αίτια (που είναι πολλά) καταλογίζει ευθύνες και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει.

Στην παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με υποψήφιο τον Αλέκο Καχριμάνη έχουμε ένα κοινό στόχο : την Ανάπτυξη της Ηπείρου.

Μπροστά σε αυτό το σκοπό παραμερίζουμε τα πάντα. Αφήνουμε στην άκρη τις πολιτικές και κομματικές μας ταμπέλες, χωρίς βέβαια να μπορούμε να αποκλείσουμε το δικαίωμα καθενός να έχει άποψη ή και γνώμη, για την Αυτοδιοίκηση.

Η αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη, που είναι ο κύριος στόχος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, εστιάζεται στις παραγωγικές δραστηριότητες στις οποίες διαφέρουμε και υπερέχουμε ενισχύοντας έτσι την τοπική μας ταυτότητα, με σεβασμό στην ιστορία και στον πολίτη της Ηπείρου.

Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε, είναι η ειλικρινής και αποτελεσματική συνεργασία όλων των φορέων και των πολιτών της Ηπείρου.

Με δράσεις, σε όλους τους κρίσιμους επιμέρους τομείς, ολοκληρώσαμε και είναι σε εξέλιξη σημαντικά έργα και παρεμβάσεις.

Στη Θεσπρωτία έχουμε συνεργασθεί με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς για πολλά θέματα. Από τις υποδομές και τον εθελοντισμό, έως την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Συνεργαστήκαμε σε όλα τα επίπεδα και υλοποιήσαμε δράσεις και πρωτοβουλίες που είχαν στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων, και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό.

Η Ήπειρος, πρώτη στην Ελλάδα σε απορροφητικότητα στα Ευρωπαϊκά κονδύλια του Ε.Σ.Π.Α. μπορεί στην ερχόμενη προγραμματική περίοδο να κάνει πολλά.

Η προσφορά του Αλέκου Καχριμάνη αλλά και όλων μας, με την στήριξή σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και κυρίως όταν δεσμευόμαστε, κρατάμε τον λόγο μας. 


Θωμάς Γ. Πιτούλης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου