Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Απολογισμός Γιώργου Κάτσινου Κάναμε καλή δουλειά, δεν την ανέδειξαν τα ΜΜΕ Ευχαριστώ τον Μπέζα, όλοι οι άλλοι μου φταίτε


Εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του προς όλους, πλην του βου­λευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα, αποχαιρέτησε το δημαρχιακό θώκο ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιώργος Κάτσινος.

Ο κ. Κάτσινος στην τελευταία συνεδρίαση του Δη­μοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 27 Αυγούστου έκανε και τον απολογι­σμό της θητείας του. Αφού ανέφερε τις πράγματι δυσμενείς συνθήκες στις οποίες κλήθηκε να λειτουργήσει ο Καλλικρατικός Δήμος Ηγουμενίτσας, τόσο εξαιτίας των προηγούμενων δημοτικών (Καποδιστριακών) αρχών, όσο και των τεράστιων περικοπών από την πολιτεία, προχώρησε στην κριτι­κή του προς όλους τους φορείς, αλλά και τους κατοίκους, απαλλάσσοντας τον εαυτό του και τους συνεργάτες του από την αποτυχία της απελθούσας δημοτικής αρχής. 
Τα έβαλε με όλους και με όλα. 
Με τα τοπικά ΜΜΕ που δεν ανέδειξαν το τεράστιο έργο του, με τον ΟΛΗΓ και συγκεκριμένα με όλους εκτός από τον νυν πρόεδρο κ. Διαμάντη, ακόμη και με τους “αγράμματους εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στη διοίκηση του ΟΛΗΓ”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με την πολιτεία γενικώς και αορίστως. 
Μέχρι και ο Χατζηπετρής -που λέει και ο Κηλαηδόνης- του έφταιξε του κ. Κάτσινου, εκτός από την αφεντιά του και τους αντιδημάρχους του, γεγονός που αποδεικνύει πως ό,τι έγινε από άλλα πρόσωπα μέσα στο Δήμο επί θητείας του τα καλύπτει και τα προσυπογράφει από­λυτα.

Μέχρι και στους δημότες έριξε την ευθύ­νη για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα σκουπίδια. 
Χαρακτήρισε τον τομέα καθαριότητας ότι είναι σε καλή κα­τάσταση και θα ήταν και καλύτερα -είπε- αν βοηθούσαν και οι δημότες. 
Μόνο που λίγα μέτρα πιο μακριά ο κόσμος πέρναγε από το δρόμο με κλειστή τη μύτη!

Με εκείνα και με τα άλλα, ο κ. Κάτσινος αποτελεί παρελθόν για το Δήμο της Ηγουμενίτσας με την ελπίδα ότι ο νέος Δήμαρ­χος κ. Λώλος θα έχει το θάρρος της γνώ­μης του και δεν θα κάνει παρόμοια πράγ­ματα με τον κ. Κάτσινο. 
Τουλάχιστον δεν θα καταψηφίζει δικές του προτάσεις, δεν θα παραιτείται και να ξεπαραιτείται, δεν θα υπογράφει άδειες ερευνών και μετά να διαδηλώνει εναντίον τους (!!!) και άλλα φαιδρά που έκανε στη θητεία του ο κ. Κάτσινος. 
Θα έχουμε το χρόνο να αναδει­κνύουμε -το έχουμε κάνει ήδη, αλλά έτσι για υπενθύμιση- τα κατορθώματα του κ. Κάτσινου, με την παράκληση προς τον κ. Λώλο να μην βάλει ως μέτρο σύγκρισης τον απερχόμενο. 
Έριξε πολύ τον πήχη και ακόμη κι ένα μικρό παιδί μπορεί να τα κα­ταφέρει καλύτερα!
 
Ευχόμαστε στον απερχόμενο Δήμαρχο προσωπική και οικογενειακή υγεία και μακροημέρευση και ο χρόνος να του δείξει με καλό τρόπο τα σφάλματά του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου