Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτυχής ολοκλήρωση αποστολής Ρουμάνων Δημοσιογράφων & Πρακτόρων στην Θεσπρωτία (ΒΙΝΤΕΟ)


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο οδοιπορικό στην Θεσπρωτία, από 08-10.09.2014, της αποστολής Ρουμάνων δημοσιογράφων και πρακτόρων. 

Η υλοποίηση της αποστολής αποτελεί συνέχεια της πρόσκλησής μας στο Βουκουρέστι, τον Φεβρουάριο του 2014, όπου κλήθηκαν να διαπιστώσουν οι Ρουμάνοι το αληθές των προβολών που πραγματοποιήθηκαν. 

Οι συμμετέχοντες Ρουμάνοι, περιηγήθηκαν τόσο στα παράλια όσο και στην ενδοχώρα της Θεσπρωτίας, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το φυσικό κάλος της περιοχής μας, την φιλοξενία μας, τον πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει ο νομός και υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την μέγιστη προβολή του νομού μας στην Ρουμανία, δηλώνοντας πεπεισμένοι ότι θα υπάρξουν πολύ σύντομα, ορατά αποτελέσματα από τις ενέργειές τους. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τις επιχειρήσεις που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, αλλά και τους Φορείς του τόπου που συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθειά μας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας. 

Συγκεκριμένα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι: 

Δωρεάν Παροχή Καταλυμάτων 
Ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 
Ξενοδοχείο SIVOTA 
Ξενοδοχείο ΦΥΛΑΚΑΣ 
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Απέργη Αλεξάνδρα και Ευαγγελία 

Δωρεάν Παροχή Γευμάτων 
Εστιατόριο ΑΦΟΙ ΤΖΟΒΑΡΑ ΟΕ, στα Σύβοτα 
Εστιατόριο ΑΛΕΚΟΣ, στην Ηγουμενίτσα 

Δωρεάν Περιήγηση 
Ενοικίαση Σκαφών ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 

Φορείς που συμμετείχαν σε κόστη φιλοξενίας 
Δήμος Σουλίου 
Δήμος Φιλιατών 
Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας ΟΛΗΓ ΑΕ 

Τονίζουμε ότι Τουρισμός σημαίνει Φιλοξενία, είναι υπόθεση όλων μας, και όπως αποδεικνύετε, με την καλή συνεργασία του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, θα μπορούμε να αναμένουμε εξαιρετικά οφέλη για την περιοχή μας. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου