Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ποτάμι συστήνει Επιτροπή Διαλόγου στην Θεσπρωτία


Αγαπητοί φίλοι,
Το Ποτάμι αποστέλλει κάλεσμα σε όποιον το επιθυμεί, να καταθέσει την πρότασή του για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί την περιοχή μας!
Όπως είναι γνωστό, το Ποτάμι σε Πανελλαδικό επίπεδο έχει θεσπίσει την Επιτροπή Διαλόγου – μια ομάδα ανθρώπων δηλαδή που καταθέτει τις προτάσεις της για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία. Στην ομάδα αυτήν, συμμετέχουν άνθρωποι που δεν είναι ενεργά μέλη του Ποταμιού, αλλά απλά επιθυμούν να δώσουν λύσεις σε καίρια προβλήματα. Το Ποτάμι που ακούει, σύστησε αυτήν την επιτροπή για να υποδεχθεί και να δώσει βήμα σε ανθρώπους της κοινωνίας που έχουν κάτι να πουν, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς αποκλεισμούς και ήδη συμμετέχουν σε αυτήν προσωπικότητες από όλο το φάσμα των πολιτικών τάσεων.
Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και σε τοπικό επίπεδο, εδώ στην Θεσπρωτία. Καλούμε λοιπόν όποιον πιστεύει ότι έχει να προτείνει κάτι για τον τόπο μας, να μας αποστείλει e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση topotamithesprotias@yahoo.gr ή επικοινωνώντας στο 6972835328.
Είμαι πεπεισμένος ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν με από μηχανής Θεούς, ούτε με ένα «μαγικό» άγγιγμα κάποιου…Οι παρέες που θέλουν την «συνωμοσία του καλού», που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι θετικό είναι αυτές που αλλάζουν την κοινωνία προς το καλύτερο, βήμα-βήμα, με γνώμονα το κοινό συμφέρον μέσα από εφαρμόσιμες λύσεις και όχι από θεωρίες, μέσα από διάλογο με όλους και όχι μέσα σε κλειστά γραφεία απομονωμένοι απ την κοινωνία! Αν θέλεις να συμμετέχεις σε μια τέτοια παρέα, επικοινώνησε μαζί μας. 


Ζγούρης Φώτιος – Περιφερειακός Συντονιστής Ηπείρου «Το Ποτάμι»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου