Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ανενεργοί αποδεικνύονται στη πράξη οι "ενεργοί" πολίτες για τον Δήμο Ηγουμενίτσας


Ένας πιασάρικος τίτλος, λόγια, λόγια, λόγια, ένα καλό περιτύλιγμα και ένα πανάκριβο Illustration φυλλάδιο, δεν λέει πάντα την αλήθεια.

Η κίνηση "Ενεργός πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας" πλασαρίστηκε από τους εμπνευστές της ως μια κίνηση, που πρωταρχικό σκοπό έχει να βοηθήσει, εθελοντικά, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

Στη πορεία, με την αλαζονεία και τη ματαιοδοξία της "αναπληρώτριας", αλλά και με τη δύναμη της πλειοψηφίας, αποφασίστηκε η κάθοδός της στις Δημοτικές εκλογές.

Δεν είμαστε σε θέση να τους κρίνουμε, ακόμα, πολιτικά. (Πλην την απουσία τους στον απολογισμό του Κάστινου)

Στο κομμάτι του εθελοντισμού όμως, μπορούμε, και θα το κάνουμε, δυστυχώς αρνητικά.

Και αυτό γιατί ενεργοί, αποδεικνύονται μόνο στα "χαρτιά"

Και εξηγούμαστε.

Πριν 20 ημέρες, και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, η  Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πελόρους, είχε οργανώσει την πρώτη της δράση, που περιελάμβανε τον καθαρισμό της παραλίας του Δρεπάνου.

Στο μπλοκ των "Ενεργών" πολιτών, είχε μάλιστα γίνει ανάρτηση, με την οποία καλούσε τα μέλη της κίνησης να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Πελόρους

Τελειώσαν οι εκλογές όμως, άρα γιατί να το παίζουμε "καλά" παιδιά που ενδιαφερόμαστε για το κοινό καλό της πόλης και των πολιτών.

Στη συνάντηση στη παραλία του Δρεπάνου, θα περιμέναμε να δούμε την επικεφαλής της κίνησης κα Γούλα, τους υποψήφιους (80 στον αριθμό) αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κίνησης (πάνω από 300 εγγεγραμμένοι και 1798 ψηφοφόροι)

Πόσοι ακριβώς παραβρέθηκαν στον εθελοντικό καθαρισμό ως ενεργοί πολίτες;

ΚΑΝΕΝΑΣ

Οπότε καλό θα ήταν να αλλάξουν τίτλο στη κίνησή τους.

Ο κόσμος δεν είναι χαζός και τιμωρεί αυτούς που τον κοροϊδεύουν.

Κρίμα, γιατί ήταν μία κίνηση που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στη πόλη μας, και όχι μόνο να καλύψει τη ματαιοδοξία ορισμένων και την επαγγελματική αποκατάσταση κάποιων άλλων....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου