Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δημοσιογράφοι του Ant1 και του Digi Tv Ρουμανίας από σήμερα στην Θεσπρωτία μέσω Επιμελητηρίου


Πράξη τρίτη στο στόχο της προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στη Ρουμανία μέσω του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που μετά την επιτυχημένη (και με αποδείξεις, βλέπε Επιστολές κλπ) φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων της Ρουμανίας στο Νομό έρχεται να δώσει συνέχεια, φιλοξενώντας ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας στη Θεσπρωτία. 

Είχε προηγηθεί βεβαίως και η ελληνική αποστολή στη Ρουμανία την Άνοιξη του τρέχοντος έτους που εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο. 

Όσο για τη νέα αποστολή των Ρουμάνων, αφορά τον Antena 1, που θεωρείται από τους εγκυρότερους και με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τηλεοπτικούς σταθμούς στη Ρουμανία. 

Συγκεκριμένα στη 2η αυτή αποστολή, συμμετέχει η Διευθύντρια του Foreign News του τηλεοπτικού σταθμού που είναι επίσης και Διευθύντρια της εφημερίδας Jurnalul National κ. Irina Cristina Stoica, καθώς και ο συντάκτης Dragos Mihail Stoica, Editor του τηλεοπτικού σταθμού Digi Tv και της εφημερίδας Jurnalul National. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, τη φιλοξενία, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, αναλαμβάνουν επαγγελματίες του Νομού (φαγητό, διαμονή, μετακινήσεις κλπ.) με το ταμείο του Επιμελητηρίου να επιβαρύνεται ελάχιστα. 

Πρόκειται, όπως έχουμε ξαναπεί, για επιτυχία της διοίκησης και του νυν Προέδρου κ. Αλέξανδρου Πάσχου, ο οποίος έχει καταφέρει να πείσει τους επαγγελματίες του Νομού για το δικό τους μακροπρόθεσμο συμφέρον σε ότι αφορά το τουριστικό κομμάτι και οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν αντιληφθεί ότι η συνεισφορά τώρα, μόνο κερδισμένους μπορεί να τους βγάλει στο άμεσο μέλλον. Η αποστολή των Ρουμάνων δημοσιογράφων θα επισκεφθεί παραλίες του Νομού, στα Σύβοτα, την Πέρδικα, την Πλαταριά, την ενδοχώρα (Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Φιλιάτες), τον Αχέροντα, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ηγουμενίτσας, στην Ιερά Μονή Γηρομερίου, στον Άγιο Δονάτο της Παραμυθιάς και μια σειρά ακόμη από χώρους που αξίζει να προβληθούν στη Ρουμάνικη τηλεόραση και να αποτελέσουν πόλο έλξης, λόγω και της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης μέσω της Εγνατίας Οδού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου