Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη επισκεψιμότητα, εξελίσσεται ο Λάμποβος (ΒΙΝΤΕΟ)


Διανύουμε την τέταρτη ημέρα του παλαιότερου παζαριού της Ηπείρου και όλα εξελίσσονται ομαλά και κυρίως με μεγάλη επισκεψιμότητα, αφού ο άστατος καιρός των πρώτων ημερών δεν λειτούργησε αποτρεπτικά. Ωστόσο σήμερα ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά και όλα δείχνουν πως οι επόμενες ημέρες μας επιφυλάσσουν μια κορύφωση του Λαμπόβου με ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. 

Καθημερινά στην Παραμυθιά φτάνουν τουριστικά γραφεία από Ιωάννινα, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Λευκάδα, ενώ παρατηρήθηκαν εκδρομές από Κοζάνη, Κόνιτσα και από αλλού. 

Η μεγάλη διαφήμιση που πραγματοποιήθηκε τόσο από την δημοτική αρχή όσο και από όλα σχεδόν τα μέσα της Ηπείρου αλλά και από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως μικρό ποσοστό από τους επισκέπτες, προωθούνται στο κέντρο της Παραμυθιάς και αυτό είναι ένα θέμα που δημιουργεί προβληματισμό και απαιτεί την εκπόνηση σχεδίου έτσι ώστε να έχει το μέγιστο κέρδος και η πόλη, εκτός από τους εμπόρους του παζαριού. 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τον Λάμποβο επισκέπτονται τα σχολεία της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας, ενώ παραδοσιακά οι τελευταίες μέρες του Παζαριού είναι και οι πιο επιτυχημένες. 

Τα κυκλοφοριακά μέτρα είχαν αποτέλεσμα αφού δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα. Στον χώρο της εμποροπανήγυρης υπάρχουν μόνιμα οχήματα της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, ενώ στο περίπτερο του Δήμου στον χώρο του Λαμποβου, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν προωθητικό υλικό για την Παραμυθιά. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου