Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ! (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ)


Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την φωτεινή πηγή αυτής της εμπνευσμένης ιδέας, αλλά αν δεν είναι από τους εργαζόμενους, σίγουρα ο αιρετός αξίζει πολλά συγχαρητήρια.
 
Βαπτίζουν τις προκηρύξεις-διακηρύξεις ανακοινώσεις, που ο νομοθέτης επιβάλλει να δημοσιεύονται στον τοπικό Τύπο και όχι μόνο, ως δελτία τύπου, πετυχαίνοντας με έναν σμπάρο τρία τουλάχιστον τρυγόνια:
 
Πρώτο: Η… οικονομία! Είναι μεγάλο πράγματα να εξοικονομεί ο Δήμος ή η επιχείρηση ποσά τεράστια από 20 έως και 60 ευρώ, από τέτοιες καταχωρήσεις.
 
Δεύτερο: Ο έλεγχος των ΜΜΕ των τοπικών ,που τόλμησαν, από την πρώτη μέρα, να στείλουν το μήνυμα πως και στη νέα Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας θα πράξουν το καθήκον τους, που δεν είναι άλλο, από τον έλεγχο και την κριτική.
 
Έτσι ο ιθύνων αυτός νους βαπτίζει δελτία τύπου και τις προκηρύξεις, των οποίων τη δαπάνη δημοσίευσης την πληρώνουν οι εργολάβοι ή οι προμηθευτές και…. όποιον πάρει ο χάρος!
 
Τρίτο: Μη τολμήσει κανείς να κατηγορήσει αυτή τη νέα Δημοτική Αρχή για… έλλειψη διαφάνειας, αφού αυτήν, η παράταξη την είχε σημαία, καθόλη την προεκλογική περίοδο, μιας και η δημοσίευση έγινε, έστω και σαν δελτίο τύπου.
 
Σ.Σ. Μάλλον οι Έλληνες Νομοθέτες πρέπει να προστρέξουν στα φωτισμένα μυαλά της νέας Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, για να βελτιώσουν την ελληνική νομοθεσία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου