Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου


6 θέματα για την Θεσπρωτία, υπάρχουν στην ημερήσια διαταξη της συνεδριασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδριάζει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. 

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (γυμναστικής) στο γυμνάσιο Γαρδικίου», αναδόχου εταιρείας «ΕΝΤΡΟΠΟΣ Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή σχολικού κτιρίου τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Συβότων», αναδόχου εταιρείας «ΕΝΤΡΟΠΟΣ Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.

Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αντικατάσταση τοίχων αντιστήριξης και εργασίες σε χώρους υγιεινής και λοιπούς χώρους στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας», αναδόχου εταιρείας «Δημητρίου Κων/νος & Σία Ο.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.

Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής στο όνομα των υπαλλήλων της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Παναγιώτη Ζώη, για κάλυψη εξόδων κίνησης του αυτοκινήτου του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και Ευφροσύνης Τσότση, για την κάλυψη μικροδαπανών για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης για την επισκευή της στέγης του κεντρικού κτηρίου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπανών για τη διενέργεια των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών της 25ης  Ιανουαρίου 2015 για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου