Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

''Χαμόγελο του Παιδιού'' και ACS ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους πρόσφυγες - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε


Λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες και έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω τις τεράστιας καθημερινά προσέλευσης προσφύγων και γνωρίζοντας τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε πρωταρχικά βασικά αγαθά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ACS ενώνουν τις δυνάμεις τους.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ACS χτίζουν ένα δρόμο ασφαλούς μεταφοράς βασικών αγαθών από όλη την Ελλάδα σε κάποιες από τις βασικότερες περιοχές άφιξης και παραμονής προσφύγων: τη Λέσβο, την Κω, τη Χίο και τη Σάμο.

 Πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 9/11/15 έως και την Παρασκευή 13/11/15 καλούμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες) και να τα παραδίδουν στα καταστήματα της ACS πανελλαδικά.

 Η εταιρεία αναλαμβάνει την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των ειδών και την παράδοση αυτών στα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων σε: Λέσβο, Κω, Χίο και Σάμο.

 Βάσει των αναγκών σε κάθε περιοχή, παρακάτω θα βρείτε τα είδη προς συγκέντρωση:

 Λέσβος: κουβέρτες, υπνόσακους (sleeping bags), βρεφικό γάλα Νο.1 και Νο. 2, πάνες, μωρομάντηλα, κάλτσες, σερβιέτες.

 Χίος: μπισκότα, νερά, χυμοί, φρυγανιές, κρουασάν, βρεφικό γάλα Νο.1 και Νο.2, βρεφικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, μπουφάν, υποδήματα, σερβιέτες

 Σάμος: κουβέρτες, υπνόσακους(sleeping bags), σκηνές

 Κως: μπισκότα, νερά, χυμοί, φρυγανιές, κρουασάν, βρεφικό γάλα Νο.1 και Νο.2, βρεφικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες

Σημείωση: Τα ανωτέρω είδη θα πρέπει να παραδίδονται σε κλειστές συσκευασίες εντός χαρτοκιβωτίων και με την ένδειξη «Για το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και τον προορισμό (π.χ. Σάμος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου